Hvordan Transportere Medisiner På Et Fly

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Transportere Medisiner På Et Fly
Hvordan Transportere Medisiner På Et Fly

Video: Hvordan Transportere Medisiner På Et Fly

Video: Hvordan Transportere Medisiner På Et Fly
Video: Как Живёт Ислам Махачев И Сколько Он Заработал За Бой С Тиаго Мойзесом 2024, April
Anonim

Hvis du har tenkt å reise med fly, må du sørge for å ta den nødvendige medisinen underveis. Til tross for at det alltid er et medisinerikt førstehjelpsutstyr ombord på flyet, kan det hende det ikke inneholder medisinene som en passasjer med en kronisk sykdom trenger.

Hvordan transportere medisiner på et fly
Hvordan transportere medisiner på et fly

Det er nødvendig

  • - legens mening
  • - reseptbelagte medisiner
  • - kvittering

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er lov å bære medisiner på flyene som ikke er anerkjent som psykotrope og narkotiske stoffer. Imidlertid er det ingen enkelt etablert prosedyre for transport av medisiner.

Steg 2

Ifølge RBC-nyhetsbyrået, vil du i de fleste tilfeller trenge en skriftlig uttalelse fra legen din, en resept på medisinen og en kvittering som du må oppbevare etter kjøpet for å kunne transportere et eller annet medisinsk produkt på flyet. I noen tilfeller kan det være nødvendig med en oversettelse for legenes mening.

Trinn 3

Et lignende sett med krav for å bære medisiner i håndbagasjen er pålagt på de fleste flyplasser i europeiske land. Men for å unngå mulige problemer, er det bedre å finne ut om de aktuelle reglene på en bestemt flyplass på forhånd. For eksempel forbyr mange flyselskaper utløp av medisiner etc.

Trinn 4

Pasienter med diabetes mellitus, blant andre dokumenter, må fremlegge et sertifikat som bekrefter diagnosen eller et spesielt pass (pass til en diabetespasient). De bør angi navnet på insulinet som er brukt, dosen og hyppigheten av legemiddeladministrasjonen.

Trinn 5

Eksperter advarer om at det å ta insulin i bagasjen er fylt med problemer: medisinen kan forverres ved høye temperaturer. Den samme advarselen gjelder de fleste andre medisiner.

Trinn 6

Hvis du lider av kronisk sykdom, spør legen din om diett for å ta denne eller den andre medisinen i forhold til å krysse flere tidssoner selv før avreise.

Trinn 7

For å ikke bli igjen uten de nødvendige medisinene i tilfelle tap av bagasje, del dem i to deler.

Anbefalt: