Hvordan Endre Billett

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Endre Billett
Hvordan Endre Billett

Video: Hvordan Endre Billett

Video: Hvordan Endre Billett
Video: Hvordan bytte bruker på billett 2024, April
Anonim

Både russiske og utenlandske flyselskaper, billetter til flyreiser som en russisk statsborger kan kjøpe, gir mulighet for retur og utveksling av flybilletter under de vilkår som er angitt i reglene for bruk av billettpriser som billetter kjøpes for. De fleste prisene som opererer i flyselskaper har forskjellige begrensninger som gjør det vanskelig å bytte flybilletter og sørge for straffer hvis det er nødvendig å endre avreisedato eller flytid.

Hvordan endre billett
Hvordan endre billett

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du ønsker å veksle en billett som er kjøpt til en gunstig, billigste pris, gir det som regel ikke muligheten for refusjon og endringer i datoene og ruten for reisen. Du må bare returnere den gamle og kjøpe nye billetter, men i noen tilfeller kan kostnaden for den returnerte billetten krediteres for den fremtidige flyturen, som vil bli utført i løpet av gyldighetsperioden. En slik takst kalles en oppgradering og gir en tilleggsbetaling for en ny billett, hvis kostnadene er høyere, og straffene er spesifisert i taksten. Vanligvis er straffen i størrelsesorden 1500-4500 rubler.

Steg 2

Hvis en passasjer ønsker å endre dato og nummer på flyet, men ruten forblir den samme, er bytteforholdene de samme - betaling av forskjellen i billettpriser og en bot. Hvis billettklassen forblir den samme, betales bare straffer. Noen priser fastsetter muligheten for å bytte billett bare for billetter av høyere klasse.

Trinn 3

Den dyreste for en passasjer er å endre ruten langs ruten eller å nekte å bruke en del av ruten. Hvis du for eksempel flyr fra Moskva til Los Angeles med en transport i New York, men ved ankomst til New York bestemmer deg for å fortsette med en annen transportmåte, kan selskapet kansellere returbilletten din fra Los Angeles til Moskva og du må betale kostnaden for returbilletten igjen.

Trinn 4

Hvis endringer er tillatt i billettprisen, har du rett til å bytte e-billett. For å gjøre dette må du fylle ut søknadsskjemaet som tilbys på nettsiden til det aktuelle flyselskapet og sende det med en kopi av passet ditt. Tillegget gjøres i samsvar med reglene for anvendelse av denne tariffen.

Trinn 5

Jo dyrere billettene du har kjøpt, desto mindre problemer får du i tilfelle bytte. Fullpris-økonomi- og Business Class-billetter tillater endringer i flyreiser, datoer og ruter i hele billettens gyldighetsperiode. De strengeste begrensningene og forskriftene gjelder når flere flyselskaper opererer din reiserute.

Anbefalt: