Hvor Kan Jeg Kjøpe Billett Til Aeroexpress På Sheremetyevo

Hvor Kan Jeg Kjøpe Billett Til Aeroexpress På Sheremetyevo
Hvor Kan Jeg Kjøpe Billett Til Aeroexpress På Sheremetyevo

Video: Hvor Kan Jeg Kjøpe Billett Til Aeroexpress På Sheremetyevo

Video: Hvor Kan Jeg Kjøpe Billett Til Aeroexpress På Sheremetyevo
Video: Hvordan Norema holder oversikt og får stålkontroll på sine leveranser 2024, April
Anonim

For at passasjerer komfortabelt og raskt, uten frykt for trafikkork, kan komme seg til flyplassen, er det en Aeroexpress til Sheremetyevo. Det er flere måter å kjøpe reisebilletter på.

Hvor å kjøpe en billett til Aeroexpress på Sheremetyevo
Hvor å kjøpe en billett til Aeroexpress på Sheremetyevo

Kjøp billetten din på det offisielle nettstedet. For å gjøre dette, fyll ut et spesielt skjema på ressursens hovedside. Angi datoen når du planlegger å ta turen, samt retning - til flyplassen eller i retning Moskva. Bestem også hvilken klasse du vil reise i - økonomi eller virksomhet. Enveisbillett for den første koster 320 rubler, for den andre - 700 rubler, men for disse pengene får du tilgang til en luksusvogn. Når du reiser i forretningsklasse, kan du i tillegg velge et bestemt fly og sete i vognen.

Angi antall reisende og fortsett til kassen. Du kan sette inn penger med et bankkort eller overføre penger fra en mobiloperatørs konto. Etter betaling vil du kunne skrive ut den ferdige billetten, som du bør ta med deg på turen.

Kjøp en billett på Belorussky jernbanestasjon eller på selve Sheremetyevo flyplass. Du finner billettkontorene som følger skiltene. I noen tilfeller er det mer praktisk å kjøpe et reisedokument i billettkontoret. Du kan kjøpe en billett med kontanter. Bare i billettkontoret kan du også kjøpe en rundtur for 590 rubler, noe som er billigere enn å kjøpe to separate billetter på nettstedet. Når du kjøper et togstasjonskort, er andre tilleggspriser tilgjengelig, for eksempel familie. For 650 rubler mottas billetter av to voksne og opptil tre mindreårige barn som de følger med. Barnebilletter selges også i billettkontoret - barn under 5 år får gratis adgang og fra 5 til 7 - for 110 rubler.

Få deg en gratis billett i billettkontoret hvis du har de riktige fordelene. For å gjøre dette, må du bekrefte statusen din med sertifikater eller et sertifikat, eller vise sosiale kort til en moskovitt.

Hvis du er for sent i toget og ikke har tid til å kjøpe billett i billettkontoret, kan du kjøpe den på stedet under reisen. Imidlertid vil tjenestene til en kasserere på toget koste deg +50 rubler til standard billettpris.

Anbefalt: