Hvordan Reise For Permanent Opphold I Tyskland

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Reise For Permanent Opphold I Tyskland
Hvordan Reise For Permanent Opphold I Tyskland

Video: Hvordan Reise For Permanent Opphold I Tyskland

Video: Hvordan Reise For Permanent Opphold I Tyskland
Video: Vinlandet Tyskland 2024, April
Anonim

Det kan være mange grunner til at utenlandske statsborgere ønsker å flytte til Tyskland for permanent opphold. Å få permanent opphold er imidlertid ikke en enkel oppgave. Den tyske regjeringen har etablert ganske strenge lover, ifølge hvilke det kun er mulig å få permanent opphold i noen tilfeller.

Hvordan reise til permanent opphold i Tyskland
Hvordan reise til permanent opphold i Tyskland

Bruksanvisning

Trinn 1

Du har muligheten til å flytte til Tyskland for permanent opphold hvis du er etnisk tysker (det vil si hvis dine forfedre var tyske). I dette tilfellet må du imidlertid gi sterke bevis for at du virkelig er etnisk tysk (dette må være dokumentasjonsbevis, for eksempel utdrag fra arkivene).

Steg 2

En høyt kvalifisert spesialist har stor sannsynlighet for å få permanent opphold i Tyskland. Det er også nødvendig å finne en arbeidsgiver som vil være klar til å ta seg av alt papirarbeidet og samtalen. I tillegg, hvis du planlegger å starte din egen virksomhet i Tyskland, er du kvalifisert for permanent opphold.

Trinn 3

Å studere ved et universitet og videre ansettelse kan gi deg en sjanse til å få permanent opphold i Tyskland. I dette tilfellet vil det imidlertid kreves en betydelig sum penger, siden det kan betales undervisning (hver føderale stat overlater det etter eget skjønn), og det er heller ikke billig å bo i landet, og hvis du ikke finner en jobb umiddelbart etter uteksaminert fra et universitet eller en hvilken som helst annen utdanningsinstitusjon, i noen tid, og må leve, i det minste ikke "i stor skala".

Trinn 4

De som har statsborgerskap i et hvilket som helst land i EU har rett til å reise for permanent opphold, samt tyskere som en gang mistet sitt tyske statsborgerskap. I tillegg kan de som ønsker å gjenforene seg med en familie (foreldre, barn, ektefelle) som allerede bor i Tyskland for permanent opphold, få permanent oppholdstillatelse.

Anbefalt: