Hvor Skal Man Dra I Volgograd

Hvor Skal Man Dra I Volgograd
Hvor Skal Man Dra I Volgograd

Video: Hvor Skal Man Dra I Volgograd

Video: Hvor Skal Man Dra I Volgograd
Video: Влад А4 накинулся на брата 2024, April
Anonim

Volgograd er en helteby som ligger sørøst i den europeiske delen av Russland, i nedre del av den store Volga-elven. Denne fantastiske byen har mange interessante severdigheter, som hovedsakelig er knyttet til historien til den store patriotiske krigen.

Hvor skal man dra i Volgograd
Hvor skal man dra i Volgograd

Hovedattraksjonen til Volgograd er Mamaev Kurgan - dette er et tilbedelsessted for prestasjonene til de heroiske forsvarerne av fedrelandet. Under slaget ved Stalingrad var hele jorden strødd med døde soldater og eksploderte skall. Den sentrale skulpturen til Mamaev Kurgan er Motherland Calls, som er et av de syv underverkene i Russland.

Den høye lettelsen "Memory of Generations" viser mennesker som går med bannere og kranser til toppen av haugen for å hedre minnet om de falne heltene. På torget helt ved inngangen er det tolv nisjer laget av granitt; de representerer følgende heltebyer: Smolensk, Sevastopol, Murmansk, Novorossiysk, Odessa, Leningrad, Minsk, Tula, Kiev, Fort-Brest, Kerch og Moskva. Det er en skulptur av en modig soldat som kommer ut av elven for å forsvare moderlandet på torget til de som sto i hjel.

Når du klatrer opp granittrappa, vil du høre krigsviser og rapporter fra informasjonsbyrået som fordyper deg i atmosfæren i den vanskelige tiden. De ødelagte veggene symboliserer eden til forsvarerne fra Stalingrad. I sentrum er "Hall of Military Glory", hvor navnene på forsvarerne er foreviget, og det er også et monument - en fakkel med en evig flamme som aldri vil slukke og vil brenne til ære og minne om de falne soldatene. Ikke langt fra den sørgende moren, som holder den avdøde krigeren i armene, ligger bassenget "Tåresjøen".

Besøk museet "Battle of Stalingrad", som ble åpnet i 1985 og er en av hovedattraksjonene i Volgograd. Hovedmonumentet til dette museet regnes for å være et kunstnerisk panorama kalt "Nazistenes tropps nederlag i Stalingrad". Dette panoramaet formidler motet og styrken til forsvarerne som kjemper for hjemlandet. Utstillingen av museet inneholder flere tusen utstillinger som avslører historien til slaget ved Stalingrad: priser, dokumenter, personlige eiendeler til kommandørene og forsvarerne av byen, våpen.

Den sentrale bredden av Volgograd er en arkitektonisk sammensetning med pittoreske smug, en rekke monumenter og parker. Vollen ble kåret til ære for den 62. hæren, som forsvarte den nordlige delen av byen under kampene.

Heltebyen gir store muligheter for en variert og variert rekreasjon. Etter å ha besøkt de berømte monumentene til den store patriotiske krigen og museene, kan du beundre det vakreste landskapet og slappe av på en kafé, nattklubb og restaurant. Besøk shopping- og underholdningssentre der du kan kjøpe suvenirer til venner og familie med symbolene på Volgograd.

Strendene langs Volga regnes som et favorittsted for gjester og innbyggere i byen. Noen av dem er anlagt, hvor du kan ha det gøy på forskjellige attraksjoner, svømme, sole deg, drikke et glass juice og beundre det pittoreske landskapet. Et motorskip går regelmessig langs elven, hvor du kan ri og se fra dekk alle severdighetene i Volgograd.

Anbefalt: