Hvor Du Skal Dra I Juni Ved Sjøen

Innholdsfortegnelse:

Hvor Du Skal Dra I Juni Ved Sjøen
Hvor Du Skal Dra I Juni Ved Sjøen

Video: Hvor Du Skal Dra I Juni Ved Sjøen

Video: Hvor Du Skal Dra I Juni Ved Sjøen
Video: Forventning eller virkelighet! spill i det virkelige liv! små mareritt 2 i virkeligheten! 2024, April
Anonim

Juni er starten på den etterlengtede sommerferiesesongen. Dette er en veldig vellykket måned for en kystferie, fordi i mange alpinanlegg har den svimlende varmen ennå ikke kommet, og vannet har allerede varmet opp nok til et komfortabelt bad. En hyggelig overraskelse i juni er også kostnadene for kuponger, som som regel er mye lavere enn i resten av sommermånedene.

Hvor du skal dra i juni ved sjøen
Hvor du skal dra i juni ved sjøen

Bruksanvisning

Trinn 1

Greske alpinanlegg er veldig populære den første sommermåneden. Den intense varmen har ennå ikke kommet, men luften og vannet har allerede varmet opp nok til en uforglemmelig strandferie. I midten av juni når luften + 30 ° C, og vanntemperaturen er omtrent + 23 ° С. Greske alpinanlegg er ypperlig for familier med barn. Fra et bredt utvalg av hoteller kan du velge det som tilfredsstiller behovene til hvert familiemedlem. Mange av dem jobber med All Inclusive-systemet og tilbyr barnemeny, animasjon og et interessant ekskursjonsprogram. Imidlertid bør det bemerkes at været på de greske øyene kan være et par grader kjøligere enn på fastlandet.

Steg 2

Ferie i Italia er perfekt for de som liker å kombinere strandferier og utdanningsprogrammer. Luften i juni på italienske alpinanlegg varmer opp til + 27 ° C, og vanntemperaturen når + 24 ° С. Skjem deg bort med den milde solen, nyt de vakre havlandskapene, smak deilig mat og utvid horisonten din ved å berøre den store kulturen i dette landet.

Trinn 3

For de som ønsker å forbedre helsen og komme seg etter et travelt arbeidsår, kan du besøke alpinanleggene i Kroatia, som er kjent for sine økologisk rene strender og frisk fjelluft. Andre halvdel av juni er imidlertid mer egnet for behagelig bading, når lufttemperaturen når et gjennomsnitt på + 25 ° С, og vannet varmes opp til + 23 ° С. Kroatias milde klima er flott for familier med små barn.

Trinn 4

Rødehavet alpinanlegg er også populære på forsommeren. Egypt har ennå ikke den svimlende varmen som kjennes så akutt i andre sommermåneder, og du kan mer enn nyte det varme havet, den milde solen og et rikt utfluktsprogram. Dykkere vil spesielt glede seg over en ferie i Egypt, fordi skjønnheten i Rødehavets dyp forhekser ånden. Lufttemperaturen i juni er omtrent + 32 ° С, havet varmer opp til + 27 ° С.

Trinn 5

Tyrkiske alpinanlegg er populære i juni. Luft og vann i andre halvdel av måneden varmer allerede opp nok til en god strandferie. Imidlertid er det fremdeles ingen slik tilstrømning av turister på tyrkiske strender som i juli og august, og prisene på turene vil overraske deg hyggelig. Tyrkia har alle forutsetninger for en flott ferie med barn: et stort utvalg av hoteller som opererer på "All Inclusive" -systemet, et rikt utfluktsprogram tilpasset de yngste gjestene, spesialiserte måltider og interessant animasjon.

Trinn 6

Det er veldig behagelig i juni på Kypros, spesielt i andre halvdel av måneden, når luften varmes opp til + 30 ° С, og vannet opp til + 25 ° С. I løpet av ferien kan du nyte den uforglemmelige skjønnheten på øya, smake på sunn og velsmakende lokal mat og besøke interessante lokale attraksjoner. Kostnadene for kuponger til Kypros i juni er betydelig lavere enn i resten av sommermånedene, noe som også vil være en hyggelig overraskelse når du lager et feriebudsjett.

Trinn 7

Hvis du ikke bare har planlagt å slappe av på kysten, men også å forbedre kroppen din, er det på tide å besøke Israel. Dødehavsslam har forskjellige helbredende egenskaper. De inneholder en stor mengde nyttige mineraler, som når de påføres huden, bidrar til foryngelse, fjerner giftstoffer og hjelper til med behandling av forskjellige dermatologiske sykdommer. Den første sommermåneden er allerede ganske varm i Israel, men den er betydelig dårligere enn juli og august. Luften i juni varmes opp til + 35 ° С, og vanntemperaturen i Dødehavet når allerede + 28 ° С.

Trinn 8

I juni kan du dra på en uforglemmelig tur til øya Bali i Indonesia. Dette er et ekte "paradis", som er nedsenket i det grønne av eksotiske planter, som forbløffer med prakt av anlagte strender, mild sol, skjønnheten i gamle templer og fantastisk utsikt. Vanntemperaturen i juni er omtrent + 28 ° C, og luften varmer opp til + 31 ° С om dagen. Ferier utenfor Bali hører som regel ikke til budsjettet, men de uforglemmelige inntrykkene som gjenstår etter å ha besøkt det er verdt det.

Anbefalt: