Hvordan Komme Deg Til Busstasjonen I Rostov

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Deg Til Busstasjonen I Rostov
Hvordan Komme Deg Til Busstasjonen I Rostov

Video: Hvordan Komme Deg Til Busstasjonen I Rostov

Video: Hvordan Komme Deg Til Busstasjonen I Rostov
Video: Сердечная Рана 12 серияна русском языке (Фрагмент №1) | Kalp Yarası 12.Bölüm 1.Fragmanı 2024, April
Anonim

Det er to byer i Russland som har samme navn. Det offisielle navnet på en er Rostov ved Don, men i muntlig tale kalles byen ofte bare Rostov. Den andre er Rostov i Jaroslavl-regionen, som også kalles Rostov den store, for ikke å forveksles med den første byen. Følgelig er det fornuftig å vurdere hvordan man kommer til busstasjonene i en og annen by.

Hvordan komme deg til busstasjonen i Rostov
Hvordan komme deg til busstasjonen i Rostov

Bruksanvisning

Trinn 1

Bruk den elektroniske tjenesten som bestemmer rutene for offentlig transport i Rostov ved Don. Angi gaten du planlegger å komme til stasjonen fra. La for eksempel være Fadeeva st.

Steg 2

I feltet nedenfor skriver du inn adressen til busstasjonen: Siversa pr., 1.

Trinn 3

Klikk Finn-knappen for å se mulige ruter. I dette tilfellet er det fire alternativer, og to av dem er med overføring. Som du kan se, må du gå av på sentralstasjonen eller sentralbanestasjonen. Tjenesten viser alle trolleybusser, busser og minibusser som tar deg til ønsket sted. Hvis du vil gå, er det informasjon om hvor mange meter du trenger å gå fra et bestemt stopp. På samme måte kan du få veibeskrivelse fra hvilken som helst del av byen - du trenger bare å kjenne gaten du kommer til.

Trinn 4

Hvis du kommer til Rostov ved Don fra en annen by, kan du se på rutetabellen fra bussterminalen. Klikk for eksempel på lenken "Odessa-Pyatigorsk". I vinduet som vises kan du se at fra byene Odessa, Nikolaev, Kherson, Melitopol osv. Kan du ta en buss direkte til busstasjonen i Rostov ved Don.

Trinn 5

I Rostov ved Don er det andre busstasjoner, foruten den viktigste. Hvis du vil vite hvordan du kommer til dem, kan du ringe senderen - telefonene står i "Kontaktinformasjon om busstasjoner".

Trinn 6

I Rostov den store ligger busstasjonen på Savvinskoye-motorveien. Se rutetabellen for busstasjonen for å finne alternativer for ankomst fra andre byer direkte til stasjonen: for eksempel, klikk på lenken "Moskva - Rybinsk". I vinduet som vises, kan du se at busstasjonen kan nås med busser fra byene Moskva, Pereslavl-Zalessky, Petrovsk, Jaroslavl, Tutaev og Rybinsk. Analogt, kan du studere andre spor.

Trinn 7

Det er ingen flyplass i Rostov Veliky, så kom deg til byen med bil eller med jernbane. Buss- og togstasjonene ligger i samme bygning - du vil ikke gå deg vill i denne lille byen.

Anbefalt: