Hvordan Oppføre Seg I Fremmede Land

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Oppføre Seg I Fremmede Land
Hvordan Oppføre Seg I Fremmede Land

Video: Hvordan Oppføre Seg I Fremmede Land

Video: Hvordan Oppføre Seg I Fremmede Land
Video: Slik er den nye pornoen // Ekte 1:6 2024, April
Anonim

Å reise til utlandet gir bare positive følelser, overholder de universelle oppførselsreglene og respekterer tradisjonene og skikkene til folket i landet der du ankom.

Hvordan oppføre seg i fremmede land
Hvordan oppføre seg i fremmede land

Bruksanvisning

Trinn 1

Finn ut hvilken religion de fleste av befolkningen i landet du besøker bekjenner. Les om atferdsreglene for religiøse bygninger hvis du besøker lokale attraksjoner. Lag en kort liste over hva den lokale religionen fordømmer (drikker alkohol, avslører klær) og hold deg til disse reglene i det minste på offentlige steder.

Steg 2

Tenk nøye gjennom garderoben din, dette poenget gjelder spesielt for kvinner. I muslimske land skal du ikke utsette skuldre, hals og ben. Det handler ikke engang så mye om å forhindre en mulig konfliktsituasjon, men om å vise respekt for tradisjonene og kulturen i landet der du skal reise.

Trinn 3

Finn ut hva de lokale lovene om røyking og drikking er. Vær oppmerksom på forbudstegnene. Hvis du er i tvil, er det bedre å spørre institusjonen eller politimyndighetene.

Trinn 4

Vær høflig og høflig. Skriv noen få setninger på språket i landet du har tenkt å besøke, for eksempel "takk", "hei", "vær så snill." Dette vil bli ønsket velkommen av lokalbefolkningen og hotellpersonalet.

Trinn 5

Følg etiketten. Åpne dørene til menneskene foran, vike i offentlig transport. Oppfør deg som vanlig i et sivilisert samfunn.

Trinn 6

Vær spesielt oppmerksom på atferdsreglene for det motsatte kjønn, husk at de er forskjellige fra land til land. For eksempel vil du ikke bli dømt for et velkomstkyss på kinnet i Italia, men i USA kan du få en stevning. Når det gjelder muslimske land, er det verdt å være spesielt forsiktig med kvinner, et blikk eller en gest kan føre til alvorlige problemer.

Trinn 7

Kjøp et bykart, merk plasseringen til hotellet på det. Ta også et visittkort med hotellets adresse, du kan vise det til en forbipasserende eller en drosjesjåfør. Finn ut hvilke bydeler som er ugunstige for turister, og prøv å ikke havne der.

Trinn 8

Ta med deg en belastet telefon og helseforsikring.

Anbefalt: