Hvordan Reise Til Russland

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Reise Til Russland
Hvordan Reise Til Russland

Video: Hvordan Reise Til Russland

Video: Hvordan Reise Til Russland
Video: Russiske passager- og godstog i Sibirien om sommeren 2024, Mars
Anonim

Russiske byer er forbundet med fly, tog og buss med mange land i verden. Private minibusser og drosjer kan kjøre mellom grensebyene i nabolandene, for eksempel den russiske Belgorod og den ukrainske Kharkov. Vannkommunikasjon langs sjøen og grenseelvene er ubetydelig, men den er til stede.

Når du kommer inn i Russland, må alle utlendinger fylle ut migrasjonskort
Når du kommer inn i Russland, må alle utlendinger fylle ut migrasjonskort

Bruksanvisning

Trinn 1

Det bredeste nettverket av ruter forbinder Moskva og St. Petersburg med utenlandske byer. Jordtransport (busser, elektriske tog, passering av langdistanse tog) forbinder vanligvis byer som ligger nær hverandre på hver sin side av grensen.

Innen det tidligere Sovjetunionen er jernbane- og bussstatskommunikasjon høyt utviklet. Russland er hovedsakelig forbundet med resten av verden med fly, men det er også direkte tog og direkte vogner, inkludert land som ikke grenser til det. For eksempel til Frankrike, Belgia, Tyskland, Ungarn, Tsjekkia, Slovakia.

En rekke europeiske land er koblet med Russland med busser, hovedsakelig fra Eurolines, Ecolines og andre.

Steg 2

Jernbane- og busstjenester forbinder også Russland med asiatiske land. I mange land i verden, spesielt på andre kontinenter, er det bare fly, ofte er det kun flyreiser med overføring mulig.

Det er få alternativer for å komme til Russland med vann. Elvekommunikasjon er bare tilgjengelig på Amur, langs som noen steder grensen til Kina går. Men det utføres hele året: i navigasjon - med vanlige skip, og om vinteren hovercraft cruise på isen.

Trinn 3

Sjøtrafikk er til stede i Østersjøen og Svartehavet. En direkte ferge kan nå St. Petersburg fra Helsingfors og Stockholm, og feriestedet Sotsji ved Svartehavet er forbundet med hurtigbåter med tyrkiske Trabzon. De har ikke en klar tidsplan, men de løper nesten hver dag.

Fra tid til annen oppnevnes en "komet" mellom Sotsji og Batumi, men på grunn av de vanskelige forholdene mellom Russland og Georgia, blir den, i tillegg til direkteflyvninger med georgiske flyplasser, ofte kansellert. Et alternativ er da fortsatt en overføring i Trabzon, forbundet med Georgia med landtransport (busser, minibusser).

Trinn 4

Hvis du trenger visum, må du ta vare på det før du reiser. Ellers er et gyldig pass tilstrekkelig. Innbyggere i SNG er ikke pålagt å ha pass: de får også lov til å komme inn med et internt pass.

Fra landene i det tidligere Sovjetunionen har Russland visumregime med Georgia, Turkmenistan og de baltiske landene (Latvia, Litauen, Estland), nå en del av EU og Schengen-sonen.

Migrasjon og tollkontroll utføres ikke på grensen mellom Russland og Hviterussland.

Trinn 5

Når du kommer inn i Russland, må alle utlendinger fylle ut migrasjonskort. Det er bedre å ta dette dokumentet på forhånd fra konduktøren, føreren av bussen, minibuss eller taxi, flyvertinnen på flyet og fylle ut det med en gang. Personopplysninger og passdata, informasjon om mindreårige barn, hvis de reiser sammen med foreldrene sine, adressen til oppholdet i Russland og informasjon om transporten som krysser grensen i retning dit og tilbake, blir lagt inn der. Hvis du ikke vet hvor du skal stoppe og hvordan du kommer tilbake, kan du gjerne la disse feltene være tomme. I kolonnen om kjøretøyet er antall tog, fly, tilstand skrevet. bil- eller bussnummer.

Trinn 6

Det fullførte kortet er revet i to langs kuttelinjen. Den ene delen forblir hos grensevakten, den andre, sertifisert av segl med deg.

Et migrasjonskort er den viktigste bekreftelsen på lovligheten av ditt opphold i landet. Hun vil bli spurt når hun sjekker inn på et hotell, sjekker dokumenter av politiet, registrerer seg for migrasjon (på hotellet vil disse formalitetene bli overtatt, i andre tilfeller må eieren av boligen som er gitt til deg registrere deg hos FMS eller av post). Ved utgangen må du overlevere din del av kortet til grensevakten. Hvis det mangler eller er utløpt, er problemer garantert.

Med visumfri innreise kan du bo i Russland i opptil 90 dager.

Anbefalt: