Hva Du Kan Se I St. Petersburg

Innholdsfortegnelse:

Hva Du Kan Se I St. Petersburg
Hva Du Kan Se I St. Petersburg

Video: Hva Du Kan Se I St. Petersburg

Video: Hva Du Kan Se I St. Petersburg
Video: Придется плыть голышом или найду брод? Девчонка на реке Уж. Одиночный поход в Припять. Часть 1. 2024, April
Anonim

St. Petersburg har en veldig rik historie og mange gode steder som alle bør besøke. Mange av disse stedene er eldgamle og har veldig interessante legender.

Hva du kan se i St. Petersburg
Hva du kan se i St. Petersburg

De fem mest interessante stedene i St. Petersburg inkluderer:

Keiserlige hager i Russland

De regnes som en av de eldste i verden. De holder ofte konkurranser for parkdesign og landskapsarbeid. Det er veldig hyggelig og informativt å vandre der, samt utforske en rekke hageinstallasjoner i fransk stil. Det anbefales å besøke disse hagene på en ukedag og i godt vær.

Bilde
Bilde

Sommerhage

Sommerhagen er ansett som et veldig vakkert og koselig sted hvor du kan slappe av sjelen din og flykte fra det daglige maset. I 2012 ble sommerhagen ukjennelig, siden den i denne perioden gjennomgikk en omfattende modernisering. I dag spiller brassband der nesten hver dag, og forskjellige utstillinger finner sted.

Bilde
Bilde

Alexander Nevsky Lavra

Dette laurbæret er det mest uegnet stedet for bevaring av skulpturer og monumenter. Alt dette skyldes det lokale klimaets særegenheter. Imidlertid, selv på grunn av klimatiske problemer, reduseres ikke antall monumenter, men tvert imot - fra tid til annen fylles det opp med nye mesterverk. I tillegg er store representanter for Russlands kultur og kunst begravet i denne lavraen.

Bilde
Bilde

Oceanarium

Oceanarium er et veldig vakkert og flott sted for et familiebesøk. Du kan gå i det både med barn og ta romantiske turer sammen. Du kan se på fôring av representanter for forskjellige hav og spasere gjennom den fantastiske korridoren under vann og beundre innbyggerne.

Bilde
Bilde

Blå bro

Dessverre, for øyeblikket er broen under restaurering, men du kan fortsatt merke merkene med flomnivået som skjedde for hundre og to hundre år siden.

Anbefalt: