Vil Jeg Betale For Bagasjen På Flyet?

Innholdsfortegnelse:

Vil Jeg Betale For Bagasjen På Flyet?
Vil Jeg Betale For Bagasjen På Flyet?

Video: Vil Jeg Betale For Bagasjen På Flyet?

Video: Vil Jeg Betale For Bagasjen På Flyet?
Video: ✅ ОТСЛЕЖИВАНИЕ ГОЛОВЫ ЧЕРЕЗ ВЕБ-КАМЕРУ ДЛЯ ETS2 И ATS 1.41 2024, April
Anonim

Snart kan bagasjetransport når du reiser med fly bli en betalt tjeneste for russere. Dette vil skje hvis folkets representanter vedtar endringer i luftkoden.

Vil jeg betale for bagasjen på flyet?
Vil jeg betale for bagasjen på flyet?

Hvorfor ønsker de å betale for bagasjetransport

Flypassasjerer kan faktisk måtte betale ekstra for bagasje i nær fremtid. Denne tjenesten er for øyeblikket inkludert i billettprisen. Det skal bemerkes med en gang at endringene bare vil påvirke lavprisselskaper, de såkalte lavprisflyselskapene eller rabatter.

Imidlertid bør de som liker å reise med fly ikke bli opprørt og gjøre en tragedie ut av dette, siden de kommende endringene i luftkoden bare vil spille i deres hender. Passasjerer av lavprisflyselskaper får muligheten til å bestemme selv om de trenger bagasjetjeneste eller ikke. Dette alternativet har fordeler for både passasjerer og flyselskaper. Førstnevnte vil kunne spare penger, og sistnevnte vil kunne danne et mer variert utvalg av tariffer.

Det viser seg at alle vil forbli "i sjokolade". Det skal bemerkes at det samtidig vil være helt gratis å bære håndbagasje ombord på flyet. De nøyaktige kostnadene for bagasjetransport er fortsatt ukjent.

Hva er lavprisflyselskaper

Dette begrepet refererer til flyselskaper som tilbyr billetter til lave priser og med et minimum av service. Slike luftfartsselskaper nekter visse tjenester som vanlige selskaper tilbyr sine kunder, noe som gjør at de kan redusere kostnadene for flyreisen.

Anbefalt: