Ferier I Bulgaria

Ferier I Bulgaria
Ferier I Bulgaria

Video: Ferier I Bulgaria

Video: Ferier I Bulgaria
Video: Форелевое хозяйство,как стать миллионером,Германия HD 1ч. 2024, April
Anonim

Få mennesker i verden har ikke hørt om et land som Bulgaria. Men for mange virker dette landet helt lite attraktivt for turister. Denne oppfatningen er helt feil.

Ferier i Bulgaria
Ferier i Bulgaria

Først og fremst er Bulgaria kjent for sine strender og kursteder. Nessebar, Golden Sands, Sozopol er ikke bare tomme navn, men alpinanlegg kjent for et bredt spekter av turister. Her kan alle komme seg, svømme i sjøen eller bare sole seg på kysten.

Helsestederne, som den bulgarske kysten er rik på, tilbyr et bredt utvalg av tjenester til ferierende. Dette inkluderer helbredelse med termisk vann, avslapning med gjørmebad og ren bulgarsk luft. Vel, for de som trenger å eliminere effekten av stress, er balneoterapi eller spa-salonger perfekte.

Et annet trekk ved den bulgarske høytiden er de lokale naturparkene bebodd av sjeldne dyrearter. Vel, for reisende som ikke liker å kaste bort tiden på fotturer, tilbyr Bulgaria å sitte på en hvilken som helst lokal kafé. Alle er veldig harmonisk kombinert med middelhavsarkitekturen i feriestedene.

Hvis du drar til Bulgaria på et bestemt tidspunkt, kan du besøke den blomstrende Rose Valley. Her vokser mange forskjellige varianter av roser, som varierer i farge og aroma.

Men ikke bare om sommeren, men også om vinteren er Bulgaria fortsatt det ledende europeiske feriestedet og tilbyr turister en rekke skisteder.

Anbefalt: