En Uforglemmelig Ferie I Ecuador

En Uforglemmelig Ferie I Ecuador
En Uforglemmelig Ferie I Ecuador

Video: En Uforglemmelig Ferie I Ecuador

Video: En Uforglemmelig Ferie I Ecuador
Video: MARTHA ♥ PANGOL , MARKET LIMPIA (Feria Libre Cuenca), SPIRITUAL CLEANSING, MASSAGE, ASMR 2024, April
Anonim

Nå er det en slik turisttrend at ferie i Ecuador har blitt veldig populær, den er samtidig lik andre land i Latin-Amerika, og ikke lik.

En uforglemmelig ferie i Ecuador
En uforglemmelig ferie i Ecuador

Det gamle indianernes land, som ligger rett ved ekvator, er så mangfoldig, mangesidig og mystisk at det under ett besøk knapt er mulig å nyte skjønnheten fullt ut, løse hemmelighetene og gjøre et entydig inntrykk.

Kult ferie i Ecuador

Selv før inkaene kom, var disse landene et ganske kraftig indisk rike. Den unike arkitekturen til gamle steder er fantastisk kombinert med urhuler og moderne byer, akkurat som Ecuador kombinerer høye fjell, pittoreske daler og fantastiske strender! Hva mer trenger du for en uforglemmelig ferie i Ecuador?

I tillegg til fantastiske utflukter til "nullparallellen", der noen av de vanlige fysiske lovene slutter å gjelde, har Ecuador et stort utvalg av opplevelser. Dette er nasjonalparker med unik flora og fauna, og den berømte "Centenarians-dalen", og de utrolige Galappagos-øyene, som frem til 1500-tallet ikke hadde blitt besøkt av menneskelige føtter og majestetiske vulkaner. Dette er ekstreme fjellturer og en rekke vannaktiviteter. Det er også en særegen kultur som kombinerer indiske og spanske røtter. Dette er også det unike ecuadorianske kjøkkenet. Og mye mer! Hotell i Ecuador er på et ganske høyt nivå.

Vil du vite mer om dette fantastiske landet? Så husk å kjøpe en tur til Ecuador og gi deg uforglemmelige minner og en fantastisk ferie.

Anbefalt: