Hvor Du Skal Dra I Begynnelsen Av November

Innholdsfortegnelse:

Hvor Du Skal Dra I Begynnelsen Av November
Hvor Du Skal Dra I Begynnelsen Av November

Video: Hvor Du Skal Dra I Begynnelsen Av November

Video: Hvor Du Skal Dra I Begynnelsen Av November
Video: АСМР Анкета из 90s для ТЕБЯ 💓 Личные Вопросы 2024, Mars
Anonim

Det europeiske været er ikke mye annerledes enn det russiske i begynnelsen av november. Derfor, tradisjonelt på dette tidspunktet, velger turister destinasjoner for hvile i varme regioner, der begynnelsen av november regnes som en fløyelssesong.

Hvor du skal dra i begynnelsen av november
Hvor du skal dra i begynnelsen av november

Bruksanvisning

Trinn 1

Du kan reise til Egypt på dette tidspunktet. Sjøen vil være varm og rolig. Den optimale lufttemperaturen er ikke høyere enn 30 ° C. Ikke nekt å være i Egypt fra de foreslåtte utfluktene til severdighetene i det eldste landet i verden.

Steg 2

Å velge Thailand som feriemål i november er det riktige valget. Det var på dette tidspunktet varmen i landet stilnet, tropiske byger forble, mildvær ble etablert, det varme havet ville være uten stormbølger. De fleste turistene på dette tidspunktet er flertallet i Pattaya og Phuket. Lufttemperaturen i landet vil stoppe ved 26-27 ° C, vanntemperatur - 25 ° C.

Trinn 3

Besøk Kanariøyene (feriestedet Tenerife) eller Portugal (feriestedet Madeira) tidlig i november. Det blir ikke varmt her, det vil være en mulighet til å fiske, jakte, vindsurfe, dykke.

Trinn 4

Strandferier vil være uforglemmelige i november på øya Mauritius, i De forente arabiske emirater, i afrikanske land, i Marokko og Tunisia. Hvert av disse landene har sine egne severdigheter som ikke kan sammenlignes med andre, men en ting forener disse landene - i begynnelsen av november er det utmerket vær, havet er varmt. Husk at i slutten av november blir det kaldere og svømmesesongen vil slutte.

Trinn 5

Du kan besøke strendene på Maldivene hele året. Gjennom hele året, inkludert november, er lufttemperaturen her på nivået 24-27 ° C, det blåeste havet i verden er varmt, sandstrender er de reneste.

Trinn 6

I Acapulco og Cancun, Mexico, er november den tørre årstiden. Men det kan være tropiske sykloner. Hvis du er bekymret for naturkatastrofer, kan du besøke den rolige øya Bali, hvor strandsesongen varer hele året.

Trinn 7

Elskere av en økonomisk strandferie kan dra til Hellas i begynnelsen av november. Sommervarmen avtar her på denne tiden. Men gi preferanse til øyene Korfu og Kreta, der det er varmere enn på fastlandet, og det er ingen for lange regner på denne tiden av året.

Anbefalt: