Hvordan Fly Til Simferopol

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fly Til Simferopol
Hvordan Fly Til Simferopol

Video: Hvordan Fly Til Simferopol

Video: Hvordan Fly Til Simferopol
Video: Microsoft Flight Simulator 2020 | Москва UUDD - Симферополь URFF | Аэрофлот A320 | DRZEWIECKI DESIG 2024, April
Anonim

Hvis du ønsker å komme til Krim på ferie så snart som mulig, kan du fly med fly til Tsentralny internasjonale lufthavn, som ligger 11 km nord for Simferopol. Avhengig av om du er statsborger i Ukraina eller et annet land, fyll ut alle nødvendige dokumenter for innreise.

Hvordan fly til Simferopol
Hvordan fly til Simferopol

Bruksanvisning

Trinn 1

Bor du i Moskva, St. Petersburg, Kaliningrad, Jekaterinburg, Novosibirsk eller Surgut, så kan du fly til Simferopol med direktefly. Innbyggere i Ukraina kan komme seg til denne byen bare fra Kiev-flyplassene "Boryspil" og "Zhulyany". Sjekk flytidene med flyselskapene eller på nettsiden til flyplassene der du skal reise.

Steg 2

Hvis du bor i andre byer, planlegg reisetiden din til byen der flyreiser til Simferopol går, med tanke på mulige forsinkelser og endringer. Bestill billettene dine på forhånd.

Trinn 3

Kjøp en billett på et hvilket som helst billettkontor, hos representasjonskontorene til flyselskapene eller ved å bestille den på nettsteder som tilbyr levering og bestillingstjenester, for eksempel på www.aviavi.ru eller www.tutu.ru. Sørg for å sjekke om det er planlagte endringer i sesongene og utenfor sesongen. Finn ut om kampanjer som vil hjelpe deg med å spare penger på billetter

Trinn 4

Hvis du skal på turstur, ta passet ditt med deg (for borgere i andre land, noen ganger er det også behov for et internasjonalt pass), et migrasjonskort, et bilag for å registrere deg på flyplassen. Å krysse grensen til Ukraina er mulig for borgere i andre land på grunnlag av visum i et utenlandsk pass, som kan utstedes direkte på flyplassen i Simferopol, ved det konsulære kontoret til Utenriksdepartementet. Disse reglene gjelder imidlertid ikke for innbyggere i Russland, EU-land, USA og noen andre stater. Et pass er nok for dem å komme inn, hvis de ikke planlegger å reise inn i Ukraina i mer enn 90 dager.

Trinn 5

Fyll ut et spesielt skjema før du krysser grensen og sett et preg på migrasjonskortet (hvis du er bosatt i et land som har en avtale med Ukraina om visumfri innreise). Tollerklæringen fullføres bare hvis du tar med deg mer enn € 1000.

Anbefalt: