Hvordan Fly Til Rostov Ved Don

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fly Til Rostov Ved Don
Hvordan Fly Til Rostov Ved Don

Video: Hvordan Fly Til Rostov Ved Don

Video: Hvordan Fly Til Rostov Ved Don
Video: Ростов-на-Дону, Россия ✈ Microsoft Flight Simulator 2020 2024, Kan
Anonim

Rostov ved Don er en transportport til Nord-Kaukasus, sentrum av det sørlige føderale distriktet, et stort industri- og kultursenter i Sør-Russland. Derfor kan du enkelt komme til Rostov med hvilken som helst transport, og fly med forskjellige flyselskaper, siden omtrent et dusin transportører fra alle flyplasser i Moskva utfører vanlige flyvninger fra Moskva til Rostov ved Don. Rostov flyplass er liten, men ganske praktisk; den ligger en halvtime med bil fra sentrum. Så det er ikke noe problem å komme til Rostov med fly, den største vanskeligheten er å velge en flytur fra dusinvis av tilbudte, og deretter ankomme til en av Moskvas flyplasser i tide.

Hvordan fly til Rostov ved Don
Hvordan fly til Rostov ved Don

Det er nødvendig

  • - tilgang til Internett,
  • - bankkort,
  • - pass,
  • - fra 2500 til 9000 rubler.

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem dato og klokkeslett for avreise, flyselskapet du vil fly. Bruk nettsidene til flybillettbyråene for å finne den beste flyreisen, da de viser flyreiser til alle flyselskaper med priser, slik at du kan velge ved avgangsflyplass, etter flyselskap, og også vise de beste prisene for måneden. Hvis du først og fremst er interessert i den beste prisen, så gå umiddelbart til nettsiden til Sky Express-flyselskapet, siden dette er det eneste lavprisselskapet som flyr til Rostov.

Steg 2

Kjøp en billett, dette kan gjøres på et billettsalgsted, på flyselskapets nettside, på nettsiden til et flyselskapsbilletterbyrå. Siden det kostes billettkontor og byrå i billettkontoret og på byråets nettsider, er det billigere å kjøpe billett på flyselskapets nettsider. Vanlige flyreiser til Rostov opereres av Aeroflot (Sheremetyevo), Sibir, Transaero (Domodedovo), UTair, Kuban Airlines, Sky Express (Vnukovo), en direkteflyvning fra Moskva er en og en halv time.

Trinn 3

Ta hensyn til når du velger at i vinternavigasjon, som starter i oktober og slutter i mai, er det nesten to ganger mindre flyreiser til Rostov enn om sommeren. Aeroflot Airlines utfører det største antallet flyreiser til Rostov, flere flyreiser hver dag, både om vinteren og om sommeren. Vær oppmerksom på dette flyselskapet hvis du bare vil fly til et bestemt tidspunkt på dagen.

Trinn 4

Kom deg til flyplassen i tide. Bruk Aeroexpress elektriske tog til å reise til Domodedovo og Sheremetyevo flyplasser. Turen koster 350 rubler, tog går fra henholdsvis Paveletsky og Belorussky jernbanestasjoner, reisetiden er 40 og 35 minutter. Det er billigere å komme til disse flyplassene med taxi med fast rute, mer praktisk - med taxi, men du risikerer å bli sittende fast i en trafikkork og ikke komme i tide til flyet ditt.

Trinn 5

Bruk en skyttelbuss fra Yugo-Zapadnaya t-banestasjon for å reise til Vnukovo flyplass, kostnaden for turen er 100 rubler, reisetiden er 20 minutter. og det er aldri trafikkork i denne retningen. Hvis det er mer praktisk for deg å reise fra sentrum, kan du ta Aeroexpress elektriske tog fra Kievsky jernbanestasjon, reisetid - 35 minutter.

Anbefalt: