Hvordan Kjøpe En Billig Flybillett

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kjøpe En Billig Flybillett
Hvordan Kjøpe En Billig Flybillett

Video: Hvordan Kjøpe En Billig Flybillett

Video: Hvordan Kjøpe En Billig Flybillett
Video: Hvordan kjøpe billett til Disney-quiz! 2024, Kan
Anonim

Å reise med fly er mer attraktivt for en turist enn med tog, fordi det tar kortere tid og lar deg komme hvor som helst i verden. Ulempen med en slik tur er kostnadene, men hvis du tar vare på billetter på forhånd eller benytter deg av et spesialtilbud, kan du spare mye.

Hvordan kjøpe en billig flybillett
Hvordan kjøpe en billig flybillett

Bruksanvisning

Trinn 1

Kom tilbake regelmessig for spesialtilbud fra spesifikke flyselskaper. For å gjøre dette, må du besøke den offisielle nettsiden til transportøren og finne delen som er dedikert til kampanjer. Som regel gjelder spesialtilbud for de flyvningene som det selges et lite antall billetter for.

Steg 2

Abonner på flyselskapets nyhetsbrev. Du vil motta brev om kampanjer eller spesielle feriepriser per e-post. Dette vil holde deg informert om det er en mulighet til å kjøpe en billett til en lav pris.

Trinn 3

Bruk tjenestene til spesialiserte nettsteder. For å gjøre dette, skriv inn "billige flyreiser" i en hvilken som helst søkemotor eller angi en rute, for eksempel "Moskva - Barcelona". På det valgte nettstedet vil du se tilbud fra forskjellige flyselskaper, de kan sorteres etter pris, antall forbindelser, total flytid, forutsatt at flyet er tilkoblet. Du kan også bestille og utstede en billett der.

Trinn 4

Kjøp billetter på forhånd. Flyreiser planlegges av flyselskapene i opptil seks måneder, prisene på flyreiser som skjer på lang sikt er vanligvis lavere. I dette tilfellet er det imidlertid en mulighet for at flyselskapet går konkurs før du bruker tjenestene. Dette var tilfellet med det ungarske selskapet Malev og russiske Sky Express Avianova.

Trinn 5

Bli med på flyselskapets bonusprogram. De mest effektive prosjektene er organisert i fellesskap med banker. Ved å betale med et kort utstedt av en bestemt finansinstitusjon, samler du poeng, som deretter kan konverteres til miles og aksepteres for betaling for billetten. Blant de russiske luftfartsselskapene som tilbyr slike tjenester, kan man skille ut Aeroflot, Transaero, S7.

Trinn 6

Når du planlegger en utenlandsreise, utvikle din egen reiserute. Ofte, når du kjøper billetter fra en utenlandsk operatør, kan du spare økonomiske ressurser betydelig. Ulempen med en slik tur er behovet for å stoppe i en annen europeisk by. For eksempel kan en flytur til mange europeiske byer gjennomføres med Ukraine International Airlines (UIA) med overføring i Kiev.

Anbefalt: