Hvordan Kjøpe Billige Flybilletter Til Krim

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kjøpe Billige Flybilletter Til Krim
Hvordan Kjøpe Billige Flybilletter Til Krim

Video: Hvordan Kjøpe Billige Flybilletter Til Krim

Video: Hvordan Kjøpe Billige Flybilletter Til Krim
Video: Livet hack! Utskifting av Ricotta, som er 2 ganger billigere! SUNNE oppskrifter for vekttap! 2024, April
Anonim

Krim har alltid tiltrukket turister. I flere generasjoner har russere foretrukket å tilbringe ferien i dette hjørnet av landet. En rekke landskap, milde hav og gjestfrie innbyggere på halvøya - alt dette tiltrekker seg en strøm av ferierende i sommersesongen. De fleste turistene kommer hit med fly, men før det stiller de seg spørsmålet: hvordan kan man kjøpe billige flybilletter til Krim?

Hvordan kjøpe billige flybilletter til Krim
Hvordan kjøpe billige flybilletter til Krim

Flyplass "Simferopol"

Simferopol flyplass i dag er luftporten til Krim. Det er flere flyplasser på halvøya, men bare én i Krim-hovedstaden godtar sivile flyvninger, resten er spesialister i innenlandstrafikk. Den moderne terminalen på Simferopol flyplass åpnet dørene i april 2018. På to år bygde de et objekt verdt 32 milliarder rubler og en passasjertrafikk på mer enn 6 millioner per år. I dag er flyplassen en av de ti største lufthavnene i Russland.

Bilde
Bilde

Hvor får man kjøpt

Flyreiser til halvøya utføres bare fra russiske flyplasser. For øyeblikket er det rundt 50 byer som Krim er forbundet med flytrafikk.

For å velge den ettertraktede billetten kan du bruke søkemotorene Aviasales.ru, Skyscanner.ru, Momondo.ru. Systemet deres koordinerer raskt parametere angående dato, tid, flykostnad og selskapsvalg. Alle alternativene vises på skjermen om et par minutter. Bestilling online har mange fordeler. Tilgang til sidene er åpen døgnet rundt. Muligheten til å velge mellom en rekke flyreiser, relevansen av informasjon og enkel betaling - alt dette sparer tid og krefter.

Medlemmer av Aeroflot-bonusprogrammet kan kjøpe en billett til de akkumulerte poengene eller løse inn en betydelig del av kostnaden for flyreisen.

I 2009 fikk pensjonister store fordeler. Landet har lansert et tilskuddsprogram for de som har pensjonert seg. Flykostnaden for denne kategorien innbyggere er redusert betydelig, men ikke alle flyselskaper deltar i programmet og selger billetter med rabatt. Imidlertid er det ganske mange fortrinnsruter, og det vil ikke være vanskelig å finne dem.

Hva du trenger å vite

Hovedtipsen for reisende: det er bedre å kjøpe flybilletter på forhånd. Prisen på flyreiser øker alltid i løpet av høytiden, så den optimale kjøpstiden er tre til seks måneder før linjens avgang. I dette tilfellet vil kostnaden for flyet være mye lavere enn en måned før avreisedato.

Hvis du ikke er interessert i en bestemt dato, må du ta hensyn til dagene ved siden av flyet. På denne måten kan du spare 10 til 15% av kostnaden for flyreisen. Fredag og lørdag regnes som de mest "dyre" dagene, hverdager er mer lønnsomme.

Bedre å kjøpe billetter i to retninger samtidig. Parret kjøp fordeler selskaper, slik at de reduserer kostnadene. Du vil ikke bare vinne, men du vil også føle deg mer trygg og ikke bekymre deg for å kjøpe en returbillett.

På flyselskapenes sider er det verdt å abonnere på nyhetsbrevet om kommende flyreiser. Hvis du er interessert i en bestemt rute og dato, vil meldinger om de beste tilbudene bli sendt til postkassen din. Hvis du gjør en slik manøvre om noen måneder, kan du spare opptil 50% av billettprisen.

I kampen for kunder i et så populært område som Krim gleder selskapene kunder med kampanjer og rabatter. Derfor er det verdt å dra nytte av den tilbudte komforten når du kjøper.

Som statistikken viser, er de billigste flyvningene til halvøya tidlig på morgenen eller om natten. Åpningen av den nye terminalen gjorde ankomst til Krim praktisk når som helst på dagen.

Krim er et fantastisk territorium, og for å være sikker på dette, må du definitivt besøke dette vakre stedet.

Anbefalt: