Hvordan Planlegge En Tur Til Sjøen I Russland

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Planlegge En Tur Til Sjøen I Russland
Hvordan Planlegge En Tur Til Sjøen I Russland

Video: Hvordan Planlegge En Tur Til Sjøen I Russland

Video: Hvordan Planlegge En Tur Til Sjøen I Russland
Video: МАЛЬДИВЫ, которые в самое сердце. Большой выпуск. 4K 2024, Kan
Anonim

De fleste ønsker å tilbringe ferien uten for mange problemer, slik at den blir både morsom og uten uheldige opplevelser. Og for det meste drar de på ferie til sjøen.

Ferie på sjøen
Ferie på sjøen

Det er nødvendig

  • - pass
  • - penger

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem deg for et budsjett. Du må beregne hvor mye du er villig til å bruke på ferien. Dette bør inkludere kostnadene for turen / overnatting for den valgte tidsperioden, reiseutgifter, matutgifter, andre utgifter (utflukter, suvenirer, etc.)

Steg 2

Velg kjøreretning. Strid mellom sjø og sjø. Det er to hovedretninger i Russland. De som foretrekker et mer fuktig subtropisk klima med frodig vegetasjon, går mot Lazarevskoye. Andre går til den tørrere nordsiden - Gelendzhik. Bestem deg for klimaet som passer for deg. Disse to stedene er også forskjellige i underholdningsfasilitetene som tilbys.

Nå tilbyr også mange reisebyråer turer til Krim.

Trinn 3

Transportspørsmål. Det er viktig å bestemme hvilken type transport som passer for deg. Sjøet kan nås med buss, bil eller tog, og hvert av disse kommunikasjonsmidlene har sine fordeler og ulemper. Vei fordeler og ulemper.

Trinn 4

Velge et sted å bo. Så du har valgt stedet du vil dra, det være seg Sotsji, Anapa eller Gelendzhik. Nå dukket spørsmålet opp for deg: hvor du skal bo? Du kan bo hos venner, hvis du har dem der, på et hotell eller leie en leilighet eller et hus til leie - igjen, alt avhenger av deg. Spør vennene dine som allerede har reist på ferie. De vil gi deg verdifulle råd om hotell og rekreasjonsforhold.

Trinn 5

Valget av kraftsystem. Turer tilbys vanligvis unntatt måltider, så tenk på forhånd om dette er riktig for deg eller er det fortsatt verdt å finne et sted med et pensjonat.

Trinn 6

Hva skal du ta med deg? Dette spørsmålet er opp til deg. Men det er et must-ha for alle:

- badedrakt

- tøfler

- shorts

- 2-3 T-skjorter

- varm jakke (bare i tilfelle)

- hatt

- solbriller

- solkrem

Anbefalt: