Hvor Er Landet Kambodsja

Innholdsfortegnelse:

Hvor Er Landet Kambodsja
Hvor Er Landet Kambodsja

Video: Hvor Er Landet Kambodsja

Video: Hvor Er Landet Kambodsja
Video: National costume Miss grand Cambodia 2021. 2024, April
Anonim

Kambodsja er et av landene i det mystiske og duftende Sørøst-Asia. Mange har hørt om den storslåtte Angkor Wat og den tragiske historien til denne staten, men få i dag forestiller seg tydelig hvor Kambodsja ligger og hvordan du kan komme til den.

Kambodsja
Kambodsja

Geografisk beliggenhet i Kambodsja

Dette landet ligger i den sørøstlige delen av Asia og grenser til delstatene Thailand, Laos og Vietnam. Den vestlige delen av Kambodsja har for det meste tilgang til Gulf of Thailand, og på denne siden er det mest populære kambodsjanske badebyen i dag - Sihanoukville. I tillegg til Sihanoukville, er den lokale byen Siem Riem populær blant turister, i nærheten av det er et gammelt religiøst monument - Angkor Wat tempelkompleks.

Hovedstaden i Kambodsja, Phnom Penh, ligger omtrent i sentrum av landet, men er ikke veldig populær blant turister.

Hvordan komme seg til Kambodsja fra Russland

I lang tid var dette landet heller en "utvidelse" av ekskursjonsprogrammet fra Thailand. Imidlertid er i dag Siem Reap for eksempel allerede besøkt årlig av mer enn to millioner turister fra hele verden, og vi kan trygt si at Kambodsja blir et fullverdig uavhengig turistmål.

Alas, det er ingen direkte regulære flyreiser eller charterreiser fra Russland til Kambodsja i dag. Likevel er det mulig å komme til Kambodsja fra Russland på en tilknytningsflyvning Moskva - Ho Chi Minh-byen - Phnom Penh fra Transaero og Vietnam Airlines. Du kan også dra til Khmer-riket med flyrute Moskva - Bangkok - Phnom Penh på vingene til Transaero, Aeroflot eller Thai Airlines. I første og andre tilfeller vil varigheten av flyreiser eksklusive overføringer være omtrent 10 - 11 timer.

Media har nylig kunngjort at de største innenlandske turoperatørene seriøst har til hensikt å lansere en charterkjede Moskva - Phnom Penh - Moskva snart.

Fra regionene i Russland kan du komme til Phnom Penh eller Siem Riem fra St. Petersburg, Novosibirsk, Samara, Krasnodar, Jekaterinburg, Tomsk, Khabarovsk og andre byer med forbindelser i landene i Sørøst-Asia. For det meste er denne muligheten levert av det innenlandske flyselskapet Siberian Airlines.

Hvordan komme til Kambodsja fra Thailand

Til tross for muligheten for å komme til Kambodsja med fly, er det fortsatt billigere og lettere å komme til Siem Reap eller Phnom Penh fra nabolandet Thailand. Dessuten kan dette ofte gjøres med vanlige busser. Så fra det mest populære thailandske feriestedet Pattaya, kan du komme til Siem Reap med buss på 7 timer og ca 500 rubler per person.

I tillegg kan du bruke tjenestene til lokale thailandske luftfartsselskaper - Nok Air, Air Asia, etc. Flybillett Bangkok - Siem Reap koster i gjennomsnitt 2000 rubler.

Anbefalt: