Hvordan Forlate å Bo I Russland I

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Forlate å Bo I Russland I
Hvordan Forlate å Bo I Russland I

Video: Hvordan Forlate å Bo I Russland I

Video: Hvordan Forlate å Bo I Russland I
Video: СТРАШНАЯ ТАЙНА ЗАБРОШЕННОГО ДОМА РАСКРЫТА REAL HORROR IN AN ABANDONED HOUSE scary videos 2024, April
Anonim

Innbyggere i land som Russland har visumfritt regime med, har flere muligheter til å lovlig eller relativt lovlig bosette seg i Russland. Den enkleste måten er for de som har slektninger eller egen bolig i landet vårt. I andre tilfeller er det vanskeligere, men det er fortsatt sjanser.

Hvordan forlate å bo i Russland
Hvordan forlate å bo i Russland

Det er nødvendig

  • - et gyldig pass (helst et utenlandsk pass);
  • - boliger i Russland;
  • - inntektskilde i landet eller uavhengig av geografi utenfor det.

Bruksanvisning

Trinn 1

Det enkleste, men mest plagsomme alternativet er tilgjengelig for borgere i land som har gjensidig avtale om visumfri innreise til Russland. I dette tilfellet må de finne overnatting, noe som kan gjøres ved ankomst. Og deretter hver 90. dag for å forlate Russland til et hvilket som helst visumfritt land, og deretter komme tilbake minst samme dag.

Og det hver tredje måned.

I denne situasjonen er det umulig å få lovlig jobb i Russland. Men i noen tilfeller er dette ikke kritisk. For eksempel hvis du har inntektskilder som ikke er avhengig av geografi.

Steg 2

Du vil bli fritatt fra behovet for å krysse grensen hver 90. dag ved å utstede en midlertidig oppholdstillatelse. Men for dette må du finne et boareal, som vil tjene som grunnlag for å gå gjennom de nødvendige formaliteter.

Den enkleste måten er hvis den eies av deg eller dine pårørende som godtar å registrere deg. I en leid leilighet er dette lite sannsynlig. Vanligvis foretrekker eierne av slike lokaler ikke å annonsere at de blir leid ut til noen.

Kvoten for slike tillatelser kan også være til hinder. Hvis det allerede er oppbrukt, vil dette være grunnlaget for avslag.

Trinn 3

Hvis du har en migrasjonsregistrering, kan du løse problemet med lovlig ansettelse. Til å begynne med må du være registrert av eieren av leiligheten eller noen som er registrert i den. Det kreves at han møter på FMS eller til postkontoret med passene dine og ditt migrasjonskort mottatt når han kommer inn i landet, og fyller ut nødvendige papirer.

For arbeidstillatelse må du søke FMS, og deretter der - for midlertidig oppholdstillatelse. Men her igjen kan alt løpe inn i en kvote.

Trinn 4

Hvis du har midlertidig oppholdstillatelse og etter et års opphold i landet i denne statusen, kan du søke om oppholdstillatelse i Russland. I dette tilfellet må du bevise for FMS at du har bolig (din egen eller levert til deg av eieren), en inntektskilde i Russland eller tilstrekkelige midler til å leve.

Du må gjennom en medisinsk undersøkelse, som for å få midlertidig oppholds- og arbeidstillatelse.

Tilstedeværelsen av bolig, levebrød og det du tilbrakte utenfor Russland i ikke mer enn seks måneder, må du bekrefte hvert år av oppholdet i landet på grunnlag av en oppholdstillatelse.

Anbefalt: