Hvor å Kjøpe De Billigste Siste Liten-tilbudene

Innholdsfortegnelse:

Hvor å Kjøpe De Billigste Siste Liten-tilbudene
Hvor å Kjøpe De Billigste Siste Liten-tilbudene

Video: Hvor å Kjøpe De Billigste Siste Liten-tilbudene

Video: Hvor å Kjøpe De Billigste Siste Liten-tilbudene
Video: Cyberpunk 2077 ps5. Версия патча 1.31. Прохождение. #20 2024, April
Anonim

Siste øyeblikk turer er det billigste alternativet for ferier i fjerne land. Disse inkluderer en chartertur tur-retur, transport fra flyplass til hotell og overnatting på det valgte hotellet. Noen ganger inkluderer kupongprisen noen flere utflukter, samt mat og alkoholholdige drikker. Det er flere alternativer for å "fange" brennende tilbud fra turoperatører.

Last Minute Tours
Last Minute Tours

Reisebyråer og kjente agenter

For folk langt fra Internett er den enkleste måten å finne varme turer å kontakte flere reisebyråer samtidig. Videre kan de mest fordelaktige tilbudene vanligvis oppnås hvis landet turisten skal ha visumfritt eller forenklet visumregime for russere, og turisten selv bokstavelig talt sitter på koffertene sine og er klar til å fly ut "i går". Fordi noen ganger tilbyr reisebyråer såkalte forlatte turer, når andre kunder i selskapet, av en eller annen grunn de siste dagene, nekter å kjøpe turpakker på forhånd, og sistnevnte må presses selges.

Turisten som har gode bekjente blant reisebyråer i forskjellige retninger, vinner alltid. I dette tilfellet er det nok å ringe flere reiseledere med en melding om at de er villige til å fly ut på en varm billett en av disse dagene, og nesten helt sikkert flere fordelaktige tilbud vil komme i løpet av 1-3 dager.

Nettsteder for salg av last minute turer

Hvis du er for lat til å besøke reisebyråer, eller det ikke er tid, og en person med Internett “på deg”, er et effektivt alternativ for valg av billige turer spesialiserte nettsteder, de såkalte nettbutikkene med siste øyeblikk.

Nettbutikker for siste liten-tilbud har vanligvis gratis posttjenester - det mest effektive verktøyet for å jakte på turister etter billige turpakker.

For å finne slike nettsteder kan du ganske enkelt fylle ut søkemotorene med nøkkelordene "kjøp en varm tur", "last minute tours online", "cheap tours online", etc. Eller du kan overvåke spesialiserte reiseforum om dette emnet, speide ut nødvendig informasjon der fra forumdeltakere som er mer erfarne med online shopping for siste øyeblikk reisetilbud. Informasjonen er slett ikke hemmelig. Å finne de nødvendige ressursene er en enkel sak.

Spesialiserte nettsteder for reisebyråer og fora for turister eller reisebyråer

Et eget tema er tematiske steder for turister og reisebyråer. De skiller seg noe ut i deres spesialisering.

Så på vanlige reiseportaler er det alltid deltakerfora, der det som regel opprettes spesielle emner og underforum dedikert til siste øyeblikk eller forlatte turer. Både mislykkede turist-refuseniks og reisebyråer kan tilby billige turer eller flybilletter.

På det profesjonelle språket til turledere kalles spesialtilbud fra turoperatører SPO (Special Offer). Det er denne forkortelsen du må se etter på spesialiserte portaler for reisebyråer.

På profesjonelle portaler for reisebyråer (Turprofi.ru, Tourprom.ru, etc.) er det spesielle seksjoner der representanter for turoperatører tilbyr besøkende til nettstedene - reisebyråer - deres siste øyeblikk eller spesialtilbud. Slike meldinger indikerer kontakter for kommunikasjon, og ingenting hindrer en vanlig turist i å kontakte representantene for turoperatøren og bestille en lønnsom tur for seg selv.

Anbefalt: