Hvordan Gå På Pilegrimsvandring

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Gå På Pilegrimsvandring
Hvordan Gå På Pilegrimsvandring

Video: Hvordan Gå På Pilegrimsvandring

Video: Hvordan Gå På Pilegrimsvandring
Video: Hva er pilegrimsvandring? 2024, April
Anonim

For noen er pilegrimsreise en fasjonabel form for turisme, for andre er det en reise og tilbedelse av helligdommer. Turen vil hjelpe deg med å styrke din tro, glemme den verdslige forfengelighet og bli åndelig renset. Du kan dra på pilegrimsvandring ved hjelp av en religiøs organisasjon, et vanlig reisebyrå, eller tenke på ruten selv.

Hvordan gå på pilegrimsvandring
Hvordan gå på pilegrimsvandring

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg en pilegrimsvei. Ortodokse pilegrimer reiser ofte til Jordan, Israel, Palestina for å besøke bibelske steder. Tilhengere av østlig filosofi og hinduisme besøker India, og buddhister besøker Tibet. Nylig har turer til de hellige stedene i Russland vært veldig populære: Valaam, Optina Pustyn, Solovetsky-klosteret, Trinity-Sergius Lavra, katedraler i gamle russiske byer.

Steg 2

Finn ut forholdene og prisene til forskjellige turoperatører, så vel som pilegrimsreise i bispedømmer, klostre og menigheter. Ved å velge en pilegrimsferdstjeneste, vil du spare 25-30% ettersom de ikke jobber for profitt. På den annen side vil et sekulært reisebyrå tilby en bedre service uten overlapping, organisere et kulturprogram (for eksempel å besøke attraksjoner).

Trinn 3

Hvis du foretrekker uavhengig reise, kan du dra på en selvstyrt pilegrimsvandring. Det er bedre å bestille hotellrom på forhånd, samt varsle administrasjonen til Pilegrimssenteret (hvis du spiser i en gruppe). I noen klostre i Russland tilbys gratis måltider for pilegrimer etter fremvisning av pass.

Trinn 4

Gjør deg klar for en spartansk setting med en gang. Tidlige våkninger, overnattinger på to- eller trestjerners hoteller eller klostre, mange timers gudstjenester, kjedelige fotgjengerfelt, turer i reserverte setebiler eller busser uten spesielle fasiliteter. Du bør ikke ta et barn eller en syk person med på en slik tur, det kan være ganske vanskelig for ham.

Trinn 5

Det er noen regler å følge når du reiser. Bruk beskjedne, men komfortable klær og ikke bruk lys sminke. Kvinner bør komme inn i tempelet i et langt skjørt, med hodet dekket. Menn, derimot, må ta av seg hodeplagget. Det er ikke lov å besøke hellige steder i sportsklær, men ta med behagelige sko for lange turer.

Anbefalt: