Hvordan Reise Til Europa

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Reise Til Europa
Hvordan Reise Til Europa

Video: Hvordan Reise Til Europa

Video: Hvordan Reise Til Europa
Video: Connecting Europe Express 2024, Mars
Anonim

Hvis du drømmer om å dra for å bo i Europa, for å få uvurderlig opplevelse av livet i et annet land, men ikke vet hvor du skal begynne, så langt som mulig, bør du gjøre deg kjent med noen av metodene for innvandring til europeiske land.

Hvordan reise til Europa
Hvordan reise til Europa

Bruksanvisning

Trinn 1

Til å begynne med, evaluer dine styrker, grad av utdanning, ferdigheter, språkferdigheter. Nesten alle, unge og gamle, kan engelsk i Europa, så først og fremst, lær det. Dette er en forutsetning, bare med den kan du finne en jobb. Prøv deretter å mestre minst en grunnleggende kunnskap om språket i landet du vil gå til.

Steg 2

En flott måte å få oppholdstillatelse i Europa er å dra dit for å studere. I de fleste tilfeller er utdanning i EU-landene ganske kostbare, men det er flere land som fremdeles gir alle studenter gratis utdanning, uansett opprinnelse. For eksempel inkluderer de Tyskland (noen universiteter), Finland, og noen universiteter i Holland tar heller ikke studieavgift. For opptak til alle europeiske høyere utdanningsinstitusjoner for programmer på engelsk (hvorav det er mange), må du gi et bevis på kunnskap om det engelske språket - IELTS eller TOEFL

Trinn 3

Hvis du allerede jobber, finn ut om selskapet ditt har utvekslingsprogrammer med utenlandske partnere. Du kan også skrive et CV og sende det til de europeiske selskapene av interesse, som beskriver arbeidserfaring og utdanningsnivå. Ofte er russisktalende ansatte veldig etterspurt - for eksempel når de utvikler nettsteder for kunder fra Commonwealth-landene. På denne måten vil du kunne få arbeidstillatelse og som et resultat en oppholdstillatelse.

Trinn 4

Hvis du ble uteksaminert fra et universitet i Russland, kan du prøve å søke om stipend for å studere eller studere i et valgt europeisk land. Det er ganske mange stipend og stipend for studenter fra Russland (for eksempel britiske Chevening), og du bør ikke være redd for å sende dokumentene dine, selv om karakterene i vitnemålet er langt fra ideelle - ofte for opptakskomiteen, et følgebrev fra en stipendssøker og en beskrivelse av arbeidserfaring er mye viktigere … Finn ut om stipend på nettsidene til universitetene du er interessert i, og ta gjerne kontakt med ditt eget universitet og spør om utvekslingsprogrammer.

Anbefalt: