Hvordan Sende En Invitasjon Til Russland

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sende En Invitasjon Til Russland
Hvordan Sende En Invitasjon Til Russland

Video: Hvordan Sende En Invitasjon Til Russland

Video: Hvordan Sende En Invitasjon Til Russland
Video: Hvordan sende invitasjon? 2024, April
Anonim

Hvis du forventer at en utlending skal besøke, må du sende ham en invitasjon til visum. Som regel tilbyr reisebyråer tjenester for å utarbeide en invitasjon, men du kan gjøre det selv, du trenger bare en viss tid for å gå rundt de forskjellige myndighetene, samt et sett med visse dokumenter.

Hvordan sende en invitasjon til Russland
Hvordan sende en invitasjon til Russland

Det er nødvendig

  • - kopier av pass: din og den inviterte utlendingen
  • - mottak av betaling av statsavgift
  • - et dokument som bekrefter ditt lovlige opphold i boarealet
  • - en søknad fylt ut i foreskrevet form i passtjenesten
  • - garantibrev

Bruksanvisning

Trinn 1

Be din utenlandske gjest om å sende deg en kopi eller detaljer om pass eller annet identitetsdokument. Samt informasjon om arbeidsstedet og ruten gjennom Russlands territorium. Avhengig av hva slags visum som kreves for en utlending - singel eller flere, gjest eller arbeid, kan du bli bedt om å oppgi andre dokumenter.

Steg 2

Samle de nødvendige dokumentene for opptak av en utenlandsk statsborger. Dette er en kopi av passet ditt, et utdrag fra husboken om tilgjengeligheten av boliger, samt garantibrev for at du vil gi innkvartering til gjesten i landet i løpet av besøket, og om nødvendig gi ham med medisinsk hjelp og penger.

Trinn 3

På passkontoret tar du skjemaet for søknaden om invitasjon til en utenlandsk statsborger. Fyll den ut og gi den til en spesialist sammen med alle dokumentene. Legg ved en kvittering for betaling av statsavgiften, som må betales i en hvilken som helst bank, hvor beløpet vil være 500 rubler per person.

Anbefalt: