Hvor Du Skal Dra Med Hunden

Innholdsfortegnelse:

Hvor Du Skal Dra Med Hunden
Hvor Du Skal Dra Med Hunden

Video: Hvor Du Skal Dra Med Hunden

Video: Hvor Du Skal Dra Med Hunden
Video: Наказание | Драма | полный фильм - русские субтитры 2024, Mars
Anonim

Med begynnelsen av ferien står mange hundeeiere overfor spørsmålet om hva de skal gjøre med kjæledyret sitt. Ikke alle har venner eller slektninger som er villige til å ta vare på dyret. Men dette er ikke en grunn til å nekte den etterlengtede hvilen, fordi du kan gå med hunden.

Hvor du skal dra med hunden
Hvor du skal dra med hunden

Bruksanvisning

Trinn 1

Kjæledyr er elsket i Europa. Hunder kan komme inn på mange kafeer, de er trygt tillatt med offentlig transport, og mange hoteller tar gjerne imot eiere med kjæledyrene sine. Hotellets nettside vil definitivt indikere informasjon om gjestene har muligheten til å ta med seg dyr, hvilke (noen hoteller tillater bare katter og små hunder å hvile på rommene), samt kostnadene for å få plass til en firbente reisende. Som regel overstiger beløpet som må betales ikke 10 euro, og på noen hoteller kan dette gjøres gratis.

Steg 2

Hunden kan gå med deg til sjøkysten. Muslimske land er ikke så nøye med kjæledyr, men når de tilpasser seg utenlandske turister, har hotell allerede begynt å dukke opp i Tyrkia og Egypt, hvor de vil være glade for å se deg og hunden din. Når du bestiller et rom, må du sjekke med sjefen om du kan komme med et dyr, og på hvilket territorium det kan bevege seg (det er sannsynlig at det ikke får komme inn på en kafé, strandområde eller basseng). Mye flere steder å bo med kjæledyret ditt finnes i Kroatia og Hellas, både på fastlandet og på øyene.

Trinn 3

Ferier med kjæledyr kan også organiseres i Russland - noen pensjonater og fritidssentre tillater deg å gjøre dette. Hvis nettstedet ikke inneholder informasjon om spørsmålet ditt, kan du ringe administrasjonen og spesifisere. På mange hoteller, der det er forbudt å sjekke inn med store hunder, vil gjester med miniatyrhunder - Chihuahuas, Yorkshire eller Toy Terriers, gjerne bli tillatt.

Anbefalt: