Hvordan Slappe Av Med Familien I Moskva-regionen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Slappe Av Med Familien I Moskva-regionen
Hvordan Slappe Av Med Familien I Moskva-regionen

Video: Hvordan Slappe Av Med Familien I Moskva-regionen

Video: Hvordan Slappe Av Med Familien I Moskva-regionen
Video: Dimash. Это его настоящий голос или это компьютер? (SUB) 2024, April
Anonim

Med det moderne tempoet i livet er det veldig lite tid igjen til kommunikasjon med slektninger. Derfor blir det oftere og mer foretrukket familieferier i Moskva-regionen både i helgene og i ferietiden.

Hvordan slappe av med familien i Moskva-regionen
Hvordan slappe av med familien i Moskva-regionen

Ganske ofte, i helgene eller på ferie (til og med på kort sikt), foretrekker innbyggerne i den russiske hovedstaden å reise på ferie til Moskva-regionen. Slike turer gjør det mulig å kombinere sårt tiltrengt kommunikasjon med familien for alle med å nyte den fantastiske naturen i regionen og motta en ny belastning for ekstremt positive følelser.

Familieferie i Moskva-regionen i helgen

Valget av overnatting for en slik kortvarig ferie er ganske bredt. For eksempel i pensjonatet Verkhnevolzhsky kan du velge et sommerhus med et budsjett på 750 rubler, og en suite i prisklassen fra 7000 rubler. Et hus for flere ferierende på rekreasjonssenteret "Sunny Beach" vil også resultere i 7000 rubler. Valget hviler utelukkende på budsjettet og din egen visjon om fremtidens hvile.

Valget av tidsfordriv er også betydelig. Først av alt, mange drar for å bare være omgitt av naturen, for å glemme den forurensede metropolen. Ofte inkluderer en moskovitt på besøk i helgetur et besøk til Det nye Jerusalem, kvinnelige frelser-Borodino-klostre, Zaraisky og Kolomna Kreml, landsbyen Zakharovo.

Budsjettet for en slik ferie er ganske variabelt. Det kan også øke betydelig hvis du ønsker å kombinere det med å delta på ulike underholdningsarrangementer som holdes både på basis av pensjonater og hver for seg.

Familieferie i Moskva-regionen om sommeren

Om sommeren foretrekkes familier med veldig små barn oftere å hvile i Moskva-regionen. På denne måten er det mulig å unngå det ganske vanlige problemet med den såkalte akklimatiseringen, som man ofte møter når man forlater regionen. Men langt fra overalt er de klare til å ta imot babyer, så det er verdt å spesifisere denne nyansen i forhåndsbestillingen av steder.

Et eget program for barn finner du i en rekke sanatorier og pensjonater. Ta en nærmere titt på de akvareliske pensjonatene i Naro-Fominsk-distriktet, galleriet på territoriet til Abramtsevo museumreservat og Istra Holiday country-hoteller.

Om sommeren kommer familier også til Moskva-regionen for å forbedre helsen. For eksempel, i sanatoriet "Marfinsky" spesialisering i behandling av luftveier, blodkar og hjerte, nyrer, kjønnsområdet, lidelser i det endokrine systemet. Og i pensjonatet med behandling "Solnechnaya Polyana" nær Zvenigorod, er helseforbedring kombinert med et ganske omfattende kultur- og sportsprogram.

Anbefalt: