Hvordan Flytte Til New Zealand

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Flytte Til New Zealand
Hvordan Flytte Til New Zealand

Video: Hvordan Flytte Til New Zealand

Video: Hvordan Flytte Til New Zealand
Video: СИНТРА, Португалия: прекрасная однодневная поездка из Лиссабона 😍 (влог 1) 2024, April
Anonim

New Zealands åpne og fleksible innvandringspolitikk gjør dette landet til et av de mest attraktive landene for utvandring. New Zealand er interessert i en tilstrømning av utdannede, kvalifiserte spesialister, så det er relativt enkelt for en utlending å få oppholdstillatelse og retten til å jobbe i den. Imidlertid krever selv de slappe innvandringslovene i dette landet overholdelse av visse betingelser.

Hvordan flytte til New Zealand
Hvordan flytte til New Zealand

Bruksanvisning

Trinn 1

For tiden er det tre hovedveier for utvandring til New Zealand: profesjonell utvandring, familiegjenforening og utdanningsprogrammer. Hver av disse utvandringstypene har sine egne detaljer og krever streng overholdelse av visse formaliteter. Uansett hvilken type utvandring du velger, må du samle en komplett dokumentpakke for den og fylle ut riktig spørreskjema.

Steg 2

Profesjonell utvandring er den vanligste måten å få en New Zealand oppholdstillatelse på. Det inkluderer arbeidsutvandring og forretningsutvandring. Hvis du planlegger å flytte til New Zealand som kvalifisert fagperson, må du få oppholdstillatelse som en del av en arbeidsutvandring.

Trinn 3

For å gjøre dette må du først og fremst sende inn et uttrykk for interesse til New Zealands ambassade. Du må legge ved et sertifikat for din medisinske undersøkelse og et sertifikat for ferdigheter i engelsk på nivå med den nødvendige standarden sammen med søknaden. Vær også forberedt på å gi en detaljert biografi, vitnemål og utdanningsbevis, faglige kvalifikasjoner og arbeidserfaring. Hvis spesialiteten din er inkludert i listen over de mest etterspurte yrkene (denne listen kan sees på nettstedet til New Zealand Immigration Service), vil du motta oppholdstillatelse og retten til å jobbe ganske raskt.

Trinn 4

Hvis du er en velstående person som foretrekker å drive din egen virksomhet, vil virksomhetsutvandringsprogrammer være mer passende for deg. Den newzealandske regjeringen er veldig interessert i utenlandske investeringer i landets økonomi, og gir derfor villig utenlandske gründere oppholdstillatelse og rett til å drive virksomhet på sitt territorium. For å få den nødvendige tillatelsen kreves det en investering på minst NZ $ 2 millioner, kandidaten må ikke være mer enn 45 år og ha fem års forretningserfaring. Det er også nødvendig å bestå engelskeksamen.

Trinn 5

For å få et studentvisum, må du søke på et av de newzealandske universitetene eller studiesentrene og fylle ut riktig søknadsskjema. Vær oppmerksom på at all høyere utdanning i New Zealand er betalt. Og selv om det er mye billigere enn i Vest-Europa, bør du ha på lager 12 til 30 tusen New Zealand dollar per år, avhengig av spesialitetene du velger. Hvis du ikke snakker engelsk godt, trenger du flere språkkurs som koster omtrent 7-14 000 NZ $ per år. I tillegg må du ta vare på livsstil og mat.

Anbefalt: