Hvor Du Kan Dra Med Et Barn For å Slappe Av Ved Sjøen

Innholdsfortegnelse:

Hvor Du Kan Dra Med Et Barn For å Slappe Av Ved Sjøen
Hvor Du Kan Dra Med Et Barn For å Slappe Av Ved Sjøen

Video: Hvor Du Kan Dra Med Et Barn For å Slappe Av Ved Sjøen

Video: Hvor Du Kan Dra Med Et Barn For å Slappe Av Ved Sjøen
Video: NOEN HAR ALDRI SÅ SÅ! Etter å ha lært dette HEMMELIG, vil du aldri kaste plastflasken! 2024, April
Anonim

En ferie med et barn skiller seg alltid i organisasjonen fra en ferie som tilbringes i selskap med voksne. Et barn i alle aldre trenger spesiell oppmerksomhet, et spesielt kosthold og service. Selv den daglige rutinen, typer underholdning osv. Gjenoppbygges. Derfor krever en tur til sjøen med et barn en spesiell tilnærming, selv med tanke på å velge hvilested.

Hvor du kan dra med et barn for å slappe av ved sjøen
Hvor du kan dra med et barn for å slappe av ved sjøen

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem deg for formålet med turen: bare en lat ferie ved vannet eller en ferie forbundet med utvinning. For barn med lungesykdommer som kronisk bronkitt og astma, er Østersjøen, Adriaterhavet og Svartehavet best egnet. Østersjøen har et veldig behagelig klima, det er ingen svimlende varme, og takket være barskogene er luften her ren og veldig sunn. Badevannet er imidlertid kjølig rundt 20 grader. Adriaterhavet og Svartehavet er også nyttige for sykdommer i lungene, nervesystemet og det endokrine systemet.

Steg 2

Dødehavet anses å være veldig sunt for sin helbredende gjørme og helt unike sammensetning av vannet. Konsentrasjonen av salt er høy her, så selv mikroorganismer kan ikke leve i vannet, noe som gjør havet rent. Svømming eller dykking her vil imidlertid ikke fungere hvis du bare ligger på overflaten av så salt vann. Men ved Dødehavet er det umulig å få solbrenthet på grunn av bromdamp. Det antas at mange hudsykdommer, sykdommer i luftveiene, sykdommer i leddene kan helbredes i vannet i det unike havet.

Trinn 3

Rødehavet er det andre i saltinnhold etter Dødehavet, men mikroorganismer lever allerede her og nyttige. Du kan svømme mye i Rødehavet, vannet er sunt og veldig varmt: +30. Nyttig for barn med sykdommer i kardiovaskulærsystemet og luftveiene. I tillegg er Krasnoe et av de vakreste havene med den rikeste undervannsverdenen. Barn vil elske de mange båtturene med glassbunn, dykking eller snorkling. Uten å dykke dypt, kan du se deilige koraller og broket fisk.

Trinn 4

Azovhavet inneholder 92 nyttige mineraler i oppløst form. Det er også aktive slamgeysirer nær sjøen, som inneholder brom og jod. Sanden er rik på bioaktive stoffer: noen få sandbad og kroppens metabolske egenskaper vil bli bedre. Og steppeluften, blandet med sjøluft, mettet med kalsium, jod og brom, vil gjøre pusten enkel og sunn. Å bo på Azovhavet har en gunstig effekt på immuniteten. Kysthoteller tilbyr en rekke underholdningsprogrammer, gratis animerte show og utflukter.

Trinn 5

Middelhavet preges av mangfold i både feriested og sanatorium. Et stort antall strender, hoteller, underholdningssentre, klubber, restauranter. Men det er også mange sanatorier. Her behandler de sykdommer i det vegetative vaskulære systemet, astma.

Anbefalt: