Hvordan Slappe Av I Sevastopol

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Slappe Av I Sevastopol
Hvordan Slappe Av I Sevastopol

Video: Hvordan Slappe Av I Sevastopol

Video: Hvordan Slappe Av I Sevastopol
Video: Мануальная терапия при сутулости. Исправление осанки. Одно плечо выше другого. 2024, Mars
Anonim

Sevastopol er en uvanlig vakker helteby, preget av et behagelig mildt klima, et stort antall arkitektoniske monumenter og museer, samt en stadig forbedrende underholdningsinfrastruktur og rimelige priser.

Hvordan slappe av i Sevastopol
Hvordan slappe av i Sevastopol

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du vil lære så mye som mulig om den heroiske fortiden til Sevastopol, kan du ta en tur og se de mange monumentene. De fleste av dem ligger i sentrum av byen, hvis gater ligger i form av en ring. Besøk Primorsky Boulevard, Nakhimov Square og Grafskaya Wharf hvis du vil se det berømte Sunken Ships Monument. På Historical Boulevard er det et Panorama dedikert til forsvaret av Sevastopol på 1850-tallet. Husk å ta en spasertur langs Malakhov Kurgan. Det er et av de viktigste historiske stedene og vil være av interesse for mennesker i alle aldre.

Steg 2

Hvis du reiser med barn, besøk fornøyelsesparken. Der kan du besøke pariserhjulet, hvorfra hele byen er godt synlig, ri en berg-og dalbane, elbiler og skyte på en skytebane. Og på Korabelnaya-siden kan du finne en lekeplass for barna som heter "Lukomorye". Fans av vannattraksjoner bør ta hensyn til Zurbagan badeland.

Trinn 3

Hvis du er interessert i å slappe av ved sjøen, kan du gå til strender som Uchkuevka, Lyubimovka og Omega. Der kan du også sykle på vannsykler, motorsykler og registrere deg for utflukter på en lystbåt langs buktene, eller ri en yacht på åpent hav.

Trinn 4

Lær mer om innbyggerne i dypet av Svartehavet ved å besøke delfinariet og akvariet i Sevastopol. Der vil du se en rekke reptiler, innbyggere i tropiske hav, korallrev. Alternativt kan du svømme med delfiner i det dedikerte bassenget.

Trinn 5

Evaluer deilige rettene som tilberedes i Sevastopol Dette kan gjøres på en av de mange koselige barene og restaurantene. Denne Svartehavsbyen er spesielt kjent for etablissementene som ligger i sentrum, rett ved kysten av bukten.

Trinn 6

For å stupe inn i den kulturelle atmosfæren i Sevastopol, gå til Primorsky Boulevard. Der kan du besøke Palace of Childhood and Youth, Lunacharsky Drama Theatre, Dance Theatre og Kroshitsky Art Museum. Og om kvelden kan du nyte en konsert på sommerscenen.

Anbefalt: