Hvordan Komme Seg Til Abkhasia Sommeren

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Seg Til Abkhasia Sommeren
Hvordan Komme Seg Til Abkhasia Sommeren

Video: Hvordan Komme Seg Til Abkhasia Sommeren

Video: Hvordan Komme Seg Til Abkhasia Sommeren
Video: The war in Abkhazia (part 1) Война в Абхазии აფხაზეთის ომი (часть 1) 2024, April
Anonim

Abkhasia er et fantastisk land. Her kombineres fjell, sjø og det vakre grøntområdet til trærne overraskende. Et stort antall landsmenn vil hvile her i sommer. I denne artikkelen er det tre alternativer for å komme til Abkhasia som er relevante i sommer.

Hvordan komme seg til Abkhasia sommeren 2015
Hvordan komme seg til Abkhasia sommeren 2015

Bruksanvisning

Trinn 1

La oss først se på den raskeste måten å komme til Abkhazia på. For å fly billig med fly er det bedre å kjøpe billetter direkte på flyselskapets nettside. Vi må fly til Sotsji, Adler flyplass. Derfra vil omtrent 10 km forbli til grensen til Abkhasia.

Fordelen med denne retningen, Moskva-Sotsji, er høy popularitet blant turister. Derfor tilbyr flyselskapene svært rimelige priser. Sommeren 2015 kan du fly til Abkhazia når du kjøper tur-returbilletter til 10-12 tusen rubler (for begge billettene). De beste tilbudene fra lavprisflyselskapet Pobeda, Transaero og Ural Airlines.

Steg 2

Veitransport er den nest raskeste leveringen til alpinanleggene i Abkhazia. Du må også dra til Sotsji, og deretter krysse Psou-elven, som er den naturlige grensen til våre land. Hvis du går uten å stoppe, kan bruk av bomveier nås på 20 timer.

En buss med overføring i Rostov ved Don vil reise en dag og 16 timer, men tar deg til Sukhumi, hovedstaden i Abkhasia.

For unge mennesker kan vi anbefale blabla-biltjenesten. I skrivende stund var det minst et dusin aktive tilbud til en pris fra 1700 til 3000 per sete.

Trinn 3

Toget kan også ta deg til Sukhum, men 20 timer på en dag. Du kan slippe unna med et reservert sete for bare 7 tusen i begge retninger.

Anbefalt: