Kjøper Gullsmykker I Dubai

Innholdsfortegnelse:

Kjøper Gullsmykker I Dubai
Kjøper Gullsmykker I Dubai

Video: Kjøper Gullsmykker I Dubai

Video: Kjøper Gullsmykker I Dubai
Video: UAE. Dubai. Deira. Naser square. Гуляя пекшрм на Насер сквер. Район Дейра. 2024, Kan
Anonim

Dubai er ikke bare den største byen i De forente arabiske emirater, den er også verdens største gullhandelssenter. Hvis du er heldig nok til å hvile deg i denne vakre feriebyen, benytt anledningen og ta med deg et gullsmykke kjøpt til en god pris.

Kjøper gullsmykker i Dubai
Kjøper gullsmykker i Dubai

Hvorfor er det verdt å kjøpe gull i Dubai

Dubai importerer gull fra seksten land. Han eksporterer også dette edle metallet til Tyskland, USA, Storbritannia, India, Sør-Korea og Japan. Avgifter er minimale, og derfor er gullprisen i denne byen den laveste i verden (omtrent 50% lavere enn i alle europeiske land, 18% lavere enn i Hong Kong).

Lav importavgift gjorde smykker i Dubai billigst, og dette har alltid tiltrukket et stort antall kjøpere. Hovedkjøperne er turister. Lokalbefolkningen er også veldig glad i gullsmykker, de kjøper en stor mengde gull hvert år. I følge arabiske tradisjoner bør brudens medgift nesten utelukkende være laget av gull.

Hvor og hvordan kjøpe gull i Dubai

Det er mange steder i Dubai hvor du kan kjøpe smykker. Du finner en slik butikk i nesten alle supermarkeder. Men hvis du vil se hele "verdenen" av gull, må du gå til sentrum av Deira (Dubai-området). Der vil du se en hel gullbasar som dukket opp i eldgamle tider.

Markedet har tre innganger. Det er alltid mange mennesker på den. Her vil du møte arabere, pakistanere, hinduer, europeiske turister osv. Det er mange politipatruljer på vakt på basaren og holder orden.

Vinduene i et stort antall butikker er fylt med dekorasjoner for enhver smak. I dem finner du øreringer, kjeder, halskjeder, talismaner, armbånd, anheng, figurer og hva du vil, helt ned til en badedrakt i gull.

Hvis du vil ha noe veldig spesielt, kan du bestille det fra en hvilken som helst leverandør. Produktet blir laget i henhold til din bestilling så snart som mulig. Du kan selv velge fargen på gull, til og med grønne smykker blir laget til deg på forespørsel.

Den viktigste regelen i denne gullbasaren er å prute. Dette er ikke bare gunstig, det er en sann tradisjon. Hvis du ikke forhandler på kjøpet ditt, vil du bli ansett som en tulling.

Ofte kaller selgeren en veldig høy pris. Du må prute, hvis han liker deg, vil han gi deg 50 eller til og med 70%.

Først må du finne ut verdien av gull over hele markedet. Spør prisen og tenk på hvor mye du er villig til å betale for ønsket smykke.

Forhandle med selgeren, hvis han nekter å gi etter, gå andre steder. Heldigvis er gullmarkedet i Dubai nesten uendelig. Kommuniser med selgere, sett dine egne vilkår, så vil du kunne ta med flotte smykker fra reisen din.

Anbefalt: