Hva Du Kan Kjøpe I Finland

Hva Du Kan Kjøpe I Finland
Hva Du Kan Kjøpe I Finland

Video: Hva Du Kan Kjøpe I Finland

Video: Hva Du Kan Kjøpe I Finland
Video: THIS IS HOW WE GROCERY SHOP IN FINLAND 🇫🇮 2024, April
Anonim

Finland tiltrekker seg turister fra Russland, ikke bare ved skjønnheten i det harde nordlige landskapet og behagelig europeisk rekreasjon på innsjøene, men også ved muligheten til å handle til en attraktiv pris.

Hva du kan kjøpe i Finland
Hva du kan kjøpe i Finland

I tillegg til standard suvenirer i form av magneter, figurer og nøkkelringer, kan du kjøpe virkelig interessante og nyttige ting i Finland.

klær

Merkevarer er billigere i Finland enn i Russland. I tillegg er prisingen i dette landet mer gjennomsiktig, salget er ofte organisert, og ved grensen kan du få momsrefusjon (opptil 22% på noen varer), men for dette må du gjøre et kjøp med en “Tax Free” Sjekk. Hvis du blir tiltrukket av lokal eksotisme, vær oppmerksom på ulltøy (gensere, hatter og skjerf) med et strikket skandinavisk mønster. Det er bedre å kjøpe dem vekk fra turistruter og i markeder.

Fottøy

Finske produsenter foretrekker lær av høy kvalitet og klassiske stiler. I tillegg kan du kjøpe godt fottøy til utendørsaktiviteter og reiser i Finland.

Alkohol

I Finland er det dyrt, men en egen kategori av drinker med alkoholinnhold er verdt å være oppmerksom på, til tross for prisen. Vi snakker om finske viner. Generelt kan de ikke kalles klassiske viner; de er heller svake likører og likører på nordlige bær, for eksempel tyttebær, tyttebær eller tyttebær. Disse drikkene har ingen analoger på Russland, de smaker veldig hyggelig.

Muminetroll

Disse strålende karakterene i Tove Jansens bøker er like mye et symbol på Finland som de vakre innsjøene. Du kan se bildene deres overalt - på plakater, på bannere og langs veier. Derfor vil et plysj mummitroll, en porselenstallerken eller et krus med bildet hans, en T-skjorte eller et sett med bokser for bulkprodukter med bilder fra bøker, være en utmerket suvenir fra Finland.

Kniver

Finskantede våpen er kjent for sin kvalitet over hele verden, så du kan kjøpe kniver, både i kampformål og til husholdningsformål. Når du kjøper disse produktene, må du beholde produsentens kvitteringer og emballasje til du kommer inn i Russland. Du kan studere reglene for transport av kantede våpen på den offisielle nettsiden til Federal Customs Service i seksjonen "Individer".

Anbefalt: