Hvordan Komme Seg Til Magadan

Hvordan Komme Seg Til Magadan
Hvordan Komme Seg Til Magadan

Video: Hvordan Komme Seg Til Magadan

Video: Hvordan Komme Seg Til Magadan
Video: Магаданская область бьет рекорды по добыче золота 2024, April
Anonim

Skal til Magadan! Det er tre måter å komme seg til hovedstaden i Golden Kolyma - med fly, med bil langs den berømte Road of Bones og til sjøs.

Hvordan komme seg til Magadan
Hvordan komme seg til Magadan

Hovedstaden til Magadan-territoriet kan nås på tre måter - med fly, med bil og med vann. Det er ingen jernbanelinje til Magadan, og den vil ikke vises i nær fremtid.

Den første veien er med fly, den enkleste. Flyreiser fra Moskva, Novosibirsk, Vladivostok, Khabarovsk, Petropavlovsk-Kamchatsky og Krasnodar er regelmessig til Magadan. Den eneste internasjonale flyvningen Magadan-Anchorage (Alaska) er nå avlyst.

De siste årene har det blitt mulig å nå Magadan hele året med bil. Husk at staten Kolyma føderale vei kan endres raskt. Langvarig regn eller snøfall kan gjøre denne veien ufremkommelig. En spesielt vanskelig del av veien ligger på Walba-Khandyga-delen. Denne delen er ofte ufremkommelig for biler i opptil to uker om sommeren.

Du bør ikke prøve å kjøre langs den gamle delen av Kolyma-motorveien gjennom landsbyen Tomtor. Et stort antall manglende broer og fjellelver krever trent utstyr og off-road erfaring.

Situasjonen med bensinstasjoner, spesielt på veistrekningen fra Khandyga til Ust-Nera, er en anspent situasjon. Bensinstasjonen "Kyubeme", som ligger mellom disse bosetningene, fungerer noen ganger ikke. Lagre drivstoff på forhånd, om vinteren er det obligatorisk. Livet ditt avhenger av det.

Det er ingen offisiell vannkommunikasjon for passasjerer med Magadan. Det er lasteskip som regelmessig opererer på rutene Magadan-Nakhodka og Magadan-Vladivostok, men det er ingen klar tidsplan for disse skipene.

Anbefalt: