Hvordan Komme Seg Til Gelendzhik I

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Seg Til Gelendzhik I
Hvordan Komme Seg Til Gelendzhik I

Video: Hvordan Komme Seg Til Gelendzhik I

Video: Hvordan Komme Seg Til Gelendzhik I
Video: Пансионат Приветливый берег Геленджик 2021 год 2024, April
Anonim

Feriestedet Gelendzhik møter årlig hundretusener av ferierende som kommer hit fra hele landet for å tilbringe tid uten bekymringer, vandre langs den vakre fyllingen, sole seg under de milde strålene fra den sørlige solen og svømme i det varme Svartehavet. Du kan komme til Gelendzhik med et hvilket som helst transportmiddel som passer deg.

Hvordan komme seg til Gelendzhik i 2017
Hvordan komme seg til Gelendzhik i 2017

Bruksanvisning

Trinn 1

For ikke så lenge siden ble det bygget en ny moderne flyplass i den vestlige utkanten av Gelendzhik, som er i stand til å motta til og med internasjonale flyreiser. Hele året fly fly hit fra Moskva og St. Petersburg, flyvninger utføres av store selskaper som Aeroflot, UTair og Rossiya. Flytiden fra Moskva er omtrent 2,5 timer, fra den nordlige hovedstaden - litt over 3 timer. Faste ruter og vanlige drosjer kjører til sentrum fra flyplassen, samt en bybuss som går hvert 15. minutt i løpet av dagen. Med fly kan du også fly til Anapa eller Krasnodar, hvorfra du kan komme til Gelendzhik med bybusser på henholdsvis 2, 5 og 4, 5 timer.

Steg 2

Den geografiske plasseringen av Gelendzhik og de omkringliggende fjellene tillater ikke bygging av en jernbane her, selv om et slikt prosjekt allerede vurderes. Men foreløpig ligger de nærmeste jernbanekryssene i Anapa og Novorossiysk. De som kommer til å hvile på bilag til sanatoriene og pensjonatene i Gelendzhik, trenger ikke å bekymre seg for hvordan de kommer til dem fra jernbanestasjonene - nesten alle sanatorier sender bussene sine til ankomster av tog. Men du kan komme dit på egen hånd - fra busstasjonene til Anapa og Novorossiysk sendes stadig bybusser i retning Gelendzhik. Reisetid fra Novorossiysk - 1 time, fra Anapa - 2,5 timer.

Trinn 3

Nylig har mange private hoteller og pensjonater blitt bygget i Gelendzhik, på hvis territorium parkeringsplasser for biler er utstyrt, så hvis du har bestilt et sted på et slikt hotell, kan du komme til byen med privat bil. Det er praktisk å komme seg fra hovedstaden langs den føderale motorveien M4, som forbinder Moskva og Sotsji, og de som legger ut fra St. Petersburg, reiser langs denne motorveien. Når du har nådd Krasnodar, kan du forkorte stien med nesten 50 km hvis du svinger inn på motorveien Krasnodar - Goryachiy Klyuch - Dzhubga. Før du kommer til Dzhubga, er det en sving til Gelendzhik, hvor du i dette tilfellet ikke kommer inn fra siden av Novorossiysk, men fra siden av Tuapse.

Anbefalt: