Hvordan Velge Riktig Reiseforsikring

Hvordan Velge Riktig Reiseforsikring
Hvordan Velge Riktig Reiseforsikring

Video: Hvordan Velge Riktig Reiseforsikring

Video: Hvordan Velge Riktig Reiseforsikring
Video: Hvordan velge riktig skøyteski, staver, sko og bindinger? Med Henrik Oftedal 2024, April
Anonim

I mange land er ikke helseforsikring et krav. Å kjøpe det eller ikke er den reisende sitt ansvar. Men likevel, hvis en forsikret hendelse inntreffer, kan forsikring spare deg for penger. Selv om du er optimist, bør du ta et forsikringsselskap på alvor.

Hvordan velge riktig reiseforsikring
Hvordan velge riktig reiseforsikring

Erfarne reisende vet at reisehelseforsikring er et must. Selv i billige asiatiske land er kostnadene for medisinske tjenester for turister veldig forskjellige fra prisene for lokale innbyggere.

Å kjøpe en policy fra det første selskapet du ser er veldig hensynsløs, spesielt hvis du reiser med familien. Det er best å samle informasjon nøye.

Først må du forstå at ethvert forsikringsselskap jobber sammen med et assistanseselskap. Hvis det oppstår en forsikret hendelse, kontakter du assistanseselskapet, så du bør alltid se på vurderingene i denne pakken. Vær oppmerksom på at forsikringsselskapet kan endre assistansetjenestene, så gamle anmeldelser er kanskje ikke oppdaterte. Hjelpeselskapenes ansvarsområde er å gi offeret rask hjelp, oppgi adressen til sykehuset de samarbeider med, eller sørge for at en lege kommer hjem. Ved høye behandlingskostnader er forsikringsselskapet allerede tilknyttet og tar en beslutning om betaling.

Det første trinnet er å se på assistansevurderingen. Dette kan gjøres på spesialiserte nettsteder. Naturligvis er forsikring med de mest pålitelige de dyrere.

Utforsk de siste anmeldelsene på reiseforum. Vær oppmerksom på relevansen av anmeldelser, det vil si de som har blitt igjen de siste par årene. Det er også verdt å merke seg at folk har en tendens til å beskrive negative opplevelser oftere enn positive. Vær kritisk til anmeldelser, noen ganger krever en person fra forsikringen det som ikke var spesifisert i kontrakten.

Velg forsikring basert på landet du reiser til. Dette er spesielt viktig for eksotiske land. Angi søk etter typen: "Hva slags forsikring er bedre for å reise til Thailand."

Les forsikringsvilkårene nøye, de kan variere fra et forsikringsselskap til et annet. For eksempel forsikrer nesten ingen graviditetskomplikasjoner. Hvis spørsmålet er grunnleggende viktig, så ring forsikringsselskapet for å få fullstendig informasjon.

Hvis du planlegger å delta i aktiv idrett, vil forsikring koste mer ettersom risikoen øker. Noen selskaper skiller mellom utendørsaktiviteter og ekstremsport.

Noen selskaper selger nå franchisepolicyer for et bestemt beløp. Dette betyr at den reisende betaler utgiftene på egen hånd innenfor dette beløpet. Som regel tilbys egenandelsbeløpet i området $ 30 til $ 100. For eksempel, hvis en person behandler en mindre skade og behandlingen koster $ 50, betaler han dette beløpet fra sin egen lomme. Hvis denne tilstanden ikke passer deg, så velg forsikring uten egenandel. Sjekk dette punktet med en gang.

Mange selskaper introduserer multipliseringsfaktorer for barn og mennesker over en viss alder.

Det er enklest å sammenligne priser og vilkår for alle forsikringer på spesielle aggregator nettsteder, det er bedre å kjøpe på dem. Siden i tilfelle omstridte situasjoner, kan disse tjenestene gi ytterligere støtte og løse problemer med forsikringsselskapet.

Anbefalt: