Hvor å Svømme Med Delfiner I Egypt

Innholdsfortegnelse:

Hvor å Svømme Med Delfiner I Egypt
Hvor å Svømme Med Delfiner I Egypt

Video: Hvor å Svømme Med Delfiner I Egypt

Video: Hvor å Svømme Med Delfiner I Egypt
Video: Цунами обрушилось на курорт России! Набережная разрушена! Люди были потрясены! 2024, April
Anonim

Svømming med delfiner i deres naturlige habitat eller i delfinariet kan være et virkelig uforglemmelig eventyr. Det er flere steder i Egypt der du kan samhandle med disse fantastiske dyrene i sikkerhet og de beste tradisjonene for økoturisme.

Delfiner i Egypt
Delfiner i Egypt

Bruksanvisning

Trinn 1

Dolphinella Dolphinarium i Sharm El Sheikh ligger i Hadaba-området. En times spektakulær forestilling vil ikke være likegyldig verken barn eller voksne. Kunstnerisk gruppe "Dolphinella" og fire flaskehalse delfiner, som mesterlig utfører de vanskeligste triksene, er berømte over hele verden. Blant de spesielle programmene til delfinariet er det også svømming med delfiner, inkludert for barn med spesielle behov.

Dolphinella i Sharm El Sheikh
Dolphinella i Sharm El Sheikh

Steg 2

Den samme muligheten til å svømme med delfiner i Egypt er Dolphinarium i Hurghada, som åpnet i 2011. Prisene her kan virke for dyre, men dette kan forklares med de høye standardene som opprinnelig ble fastsatt i prosjektet for forholdene til å holde delfiner og kvalifikasjonsnivået til ansatte og personell. Dolphin World-kunstnerne er godt forberedt ikke bare på forestillinger, men også på økter for delfinterapi.

Dolphin World i Hurghada
Dolphin World i Hurghada

Trinn 3

En tre-timers kjøretur sør for Hurghada, nær Marsa Alam, er det et naturreservat og et sted som heter "House of the Dolphins". Der, på åpent hav, under tilsyn av en instruktør fra et lokalt dykkesenter, kan du svømme med ville delfiner, se spillene deres og dykke med dem til korallrevene. Dette er et fantastisk rolig sted, territoriet er bevoktet, og tiden tilbrakt med delfiner vil gi unike følelser og vil bli husket i lang tid.

Anbefalt: