Hvor Skal Man Reise Fra Paris

Innholdsfortegnelse:

Hvor Skal Man Reise Fra Paris
Hvor Skal Man Reise Fra Paris

Video: Hvor Skal Man Reise Fra Paris

Video: Hvor Skal Man Reise Fra Paris
Video: Франция отправляет военный корабль в Восточное Средиземноморье, чтобы остановить Турцию 2024, Kan
Anonim

Paris har utmerkede transportforbindelser, takket være at du enkelt kan nå alle regioner i Frankrike. Og det er noe å se her: Landets historie er tett sammenvevd med unike mesterverk av arkitektur og århundrer gamle naturlandskaper.

Hvor skal man reise fra Paris
Hvor skal man reise fra Paris

Bruksanvisning

Trinn 1

Et av de mest besøkte stedene i Frankrike er byen Blois, i nærheten som det er de verdensberømte slottene i Loire. Det var en gang landets aristokrati som bodde i dem. I dag er de fleste av disse bygningene åpne for publikum, og noen av slottene inneholder komfortable hoteller.

Steg 2

Den nest mest besøkte attraksjonen i landet er den lille steinete øya Mont San Michel. For flere århundrer siden ble den omgjort til en festning. For øyeblikket er øya hjem til flere dusin innbyggere som beskytter de unike historiske monumentene som ligger her, oppført av UNESCO som verdensarvsted.

Trinn 3

Rask nok fra Paris kan du komme til Cote d'Azur, langs hvilke små koselige og pretensiøse byer er spredt: Nice, Cannes, Monaco, Saint Tropez, Monte Carlo og Antibes. Livet i dem raser dag og natt, utstillinger og internasjonale festivaler holdes kontinuerlig, kunstgallerier åpnes og filmer blir skutt. På grunn av den lille avstanden mellom byene på en dag, kan du besøke flere arrangementer og unike gjenstander som ligger i forskjellige deler av kysten.

Trinn 4

Den pittoreske Champagne-regionen, som ligger nordvest i landet, tiltrekker seg først og fremst turister med sine mange vinproduserende hus og kjellere. Når du besøker dem, kan du smake på en skikkelig glitrende drink og kjøpe den til en god pris. Her, i Champagne, på bakgrunn av unike naturlandskap, er der Der-Chantecock-innsjøen - den største kunstige innsjøen i hele Europa.

Trinn 5

På bare et par timer kan du komme fra Paris til Strasbourg, en av de vakreste byene i Frankrike. Dens prakt ligger i sammensmeltningen av franske og tyske kulturer. Det kombinerer harmonisk smale gater og middelalderske bygninger med gaveltak, hvor restauranter med både fransk og tysk mat ligger.

Anbefalt: