Hvordan Reise Utenlands: Nyttig Informasjon

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Reise Utenlands: Nyttig Informasjon
Hvordan Reise Utenlands: Nyttig Informasjon

Video: Hvordan Reise Utenlands: Nyttig Informasjon

Video: Hvordan Reise Utenlands: Nyttig Informasjon
Video: Reise til Sri Lanka i 2021. Disse reglene må du vite om. 2024, April
Anonim

Mange reiser på ferie ikke bare i en annen by, men også i et annet land. Faktisk gjør en radikal endring av landskapet det mulig å ta en pause fra den vanlige hverdagen og få nye inntrykk før arbeidsåret. Men for en utenlandsreise må du forberede deg på forhånd. Hvordan kan dette gjøres?

Hvordan reise utenlands: nyttig informasjon
Hvordan reise utenlands: nyttig informasjon

Nødvendig

  • - internasjonalt pass
  • - visum;
  • - penger til å kjøpe billett og betale for overnatting.

Bruksanvisning

Trinn 1

Få passet ditt hvis du ikke har gjort det før. For å gjøre dette må du laste ned et spørreskjema fra nettstedet til Federal Migration Service (FMS), fylle det ut i to eksemplarer, attestere fra arbeidsgiveren, betale gebyret og komme med spørreskjemaet og kvitteringen til FMS-avdelingen på din bosted. Passet utstedes innen en måned.

Steg 2

Bestem deg for hvor du vil og hvilken rute du vil ta. For folk som foretrekker en strandferie, er den enkleste utveien å kjøpe en ferdig tur fra et reisebyrå. Hvis du er interessert i ikke-standardruter, kan du organisere turen selv. Med utviklingen av Internett kan du bestille hotell og utflukter på egen hånd, et grunnleggende nivå på engelsk er nok.

Trinn 3

Kjøp en billett for turen. Hvis målet ditt er langt nok borte fra der du bor, er flyreise veien å gå. Hvis du har bankkort, kan du kjøpe en billett billigere enn hos et reisebyrå. Dette kan gjøres enten på flyselskapets nettside eller på en spesiell flybookingsportal.

Trinn 4

Finn ut kravene i landet du skal til for innreise av utenlandske statsborgere. For å gjøre dette, gå til nettstedet til ambassaden eller konsulatet til staten du er interessert i Russland i "Visum" -delen. Visaregimet er allerede kansellert mellom Russland og noen land, for eksempel Israel. I andre tilfeller må du skaffe deg visum. Nettstedet vil gi informasjon om du trenger å kontakte konsulatet for dette, eller om visumet blir satt inn i passet ditt rett ved grensen i ankomstlandet.

Trinn 5

Hvis du reiser til et land med visumregime for russere, samler du alle nødvendige dokumenter. Et turistvisum krever vanligvis bekreftelse på tilgjengeligheten av midler til å betale for turen, billetter tur-retur, samt en hotellreservasjon eller invitasjon fra enkeltpersoner. Vær oppmerksom på at ingen kan garantere deg visum, men forutsatt at det komplette settet med dokumenter og fravær av brudd på visumregimet tidligere, er sjansene dine for et positivt resultat av forespørselen maksimale.

Trinn 6

Når du har fullført alle dokumentene, må du være forsiktig med reiseavgift. Husk å ta med førstehjelpsutstyr med medisiner du måtte trenge underveis. I mange europeiske land er det for eksempel vanskelig, om nødvendig, å kjøpe medisiner uten resept. Ta med førstehjelpsutstyr og solkrem. Det vil være nyttig ikke bare på stranden, men også i fjellet om vinteren.

Hvis du flyr med fly, bør du også vurdere kravene til håndbagasje. Alle skarpe gjenstander, for eksempel saks, samt væsker, geler og kremer i pakker på mer enn 100 ml, må pakkes i en koffert og sjekkes inn i bagasjen.

Anbefalt: