Ferier I Valencia. Spania

Ferier I Valencia. Spania
Ferier I Valencia. Spania

Video: Ferier I Valencia. Spania

Video: Ferier I Valencia. Spania
Video: ВАЛЕНСИЯ. CHECK IN SHOW. Фу(туристический) город. Оригинальная паелья. Самый большой океанарий. 2024, April
Anonim

Valencia er en spansk provins som tiltrekker seg et stort antall turister hvert år. Valencia selv ligger ved bredden av Middelhavet og er en av de mest besøkte byene i Spania.

Ferier i Valencia. Spania
Ferier i Valencia. Spania

Ofte besøker turister Barcelona og Madrid, men Valencia henger ikke bak dem når det gjelder popularitet.

Mandarintrær og palmer er rikelig i Valencia. Det er mange restauranter og kafeer for turister. Den har vakker arkitektur, et stort antall attraksjoner, og bygningene har for det meste gotisk stil.

I Valencia er det den sentrale spanske jomfru Maria-kirken, det er en unik planetarisk kino i form av en halvkule. Elskere av rom og kometer vil få en uforglemmelig opplevelse mens de besøker den. Det store Valencia Oceanarium er også kjent, der marine innbyggere fra alle hav og planeter blir samlet.

Valencia har lys sol og varmt hav. Strandferier er også bra her. På kysten er det en veldig stor og en av de mest populære strendene i landet. Valencia er hjemmet til en populær spansk fotballklubb.

Hver dag blir gatene i Valencia grundig vasket og rengjort. Det er ingen søppelkasser eller spredte sigarettstumper eller poser. Alt er skinnende rent og ryddig.

Klimaet er varmt hele året, i januar faller temperaturen ikke under 11, og i juli er det under 25. Diktturer til Valencia er populære når som helst på året.

Anbefalt: