Hvor Skal Du Hvile I Oktober

Hvor Skal Du Hvile I Oktober
Hvor Skal Du Hvile I Oktober

Video: Hvor Skal Du Hvile I Oktober

Video: Hvor Skal Du Hvile I Oktober
Video: Что помогло остановить цветопад на гранате Гюлоша в 2021 году? 2024, April
Anonim

Har du fått ferie i oktober? Veldig bra! Tross alt er det et stort antall land som er veldig attraktive om høsten for både sightseeing og strandferier.

Høst Paris
Høst Paris

Først og fremst er det verdt å ta hensyn til Europa. Det er mye færre turister i Paris, Praha, Barcelona, Lisboa enn om sommeren. Det er fortsatt varmt nok til å gå - fra 15 til 25 grader. Alle de berømte byene i Italia er vakre om høsten: Venezia, Firenze, Roma.

I noen europeiske land kan du også fange slutten av strandsesongen selv i slutten av oktober. Dette er Sicilia, sørlige regioner i Spania (byene Alicante, Malaga), Hellas. Vanntemperaturen i andre halvdel av oktober er 19-22 grader, noe som er helt normalt for en russer som er vant til kaldt vær. Det er også varmere steder: Kanariøyene, Malta, Kypros: vanntemperaturen er ca 22-24 grader. Det er solfylt om dagen, og du kan få en flott brunfarge, men det er kult om kveldene, så ikke glem å legge en varm genser og en lys jakke i kofferten.

Tyrkia vil også behage med varme, i Kemer, Side og Alanya er vanntemperaturen 23-24 grader, og om dagen er det varmt og solrikt.

Hvis du ikke er redd for periodiske væpnede opprør og generelt elsker du fare - så vil alpinanleggene i Egypt glede deg over et veldig varmt hav (omtrent 27 grader) og varmt vær. Du kan også velge andre populære arabiske land: Tunisia og Marokko. Vanntemperaturen der er lavere enn i Egypt (21-24 grader), men solbrentheten vil være like god.

Eksotiske destinasjoner med 'evig sommer' er også bra, ettersom de fleste av disse landene avslutter regntiden om høsten. For det første er dette Sørøst-Asia: Thailand, Vietnam, Indonesia, Malaysia. Været i forskjellige regioner og på øyene varierer litt: Lufttemperaturen er i gjennomsnitt 30 grader, og vannet - 28. Av de karibiske landene er Cuba, Den Dominikanske republikk og Mexico de mest behagelige for turister. Den dyreste ferien venter på deg på øyene: Seychellene, Mauritius.

Anbefalt: