Hvor Kan Du Dra I Oktober

Innholdsfortegnelse:

Hvor Kan Du Dra I Oktober
Hvor Kan Du Dra I Oktober

Video: Hvor Kan Du Dra I Oktober

Video: Hvor Kan Du Dra I Oktober
Video: The Expert (Short Comedy Sketch) 2024, April
Anonim

Oktober er en av de mest fantastiske hvileperiodene. På denne tiden av året er skianleggene ikke lenger vanvittige, og havet er fortsatt varmt. I tillegg arrangerer mange land interessante festivaler. I slikt vær er det spesielt hyggelig å ta lange turer eller sole seg i den varme solen.

Hvor kan du dra i oktober
Hvor kan du dra i oktober

Bruksanvisning

Trinn 1

I første halvdel av oktober er været på Svartehavskysten vanligvis bra, fordi det er en fløyelssesong. Sjøen er fortsatt behagelig varm, og det er ikke lenger et stort antall turister rundt, som i sommermånedene. Du kan for eksempel gå til Sotsji, hvor du vil bli glad ikke bare av en hyggelig strandferie, men også av et variert utfluktsprogram.

Steg 2

De som har kjøpt mye i løpet av sommeren, kan dra på tur langs den gylne ringen i Russland. Utfluktsprogrammet inkluderer besøk til gamle russiske byer som Sergeev Posad, Rostov Veliky, Jaroslavl, Suzdal og mange andre. Dette er en fin måte å oppleve kulturen i hjemlandet ditt på.

Trinn 3

Veldig bra vær for en strandferie kommer i oktober i Israel og De forente arabiske emirater. Sommervarmen der erstattes av en behagelig bris, som lar deg ikke bare sole seg på stranden hele dagen, men også ta lange turer gjennom de vakreste stedene i landet. Et mer økonomisk alternativ er en ferie i Egypt og Tyrkia. Det er sant at når du reiser til det siste landet, må du ta deg noen varme klær, siden det blåser en frisk bris om kvelden.

Trinn 4

Du kan også ha en god hvile om høsten i europeiske land. Sør i Spania kan du for eksempel fortsatt svømme i oktober. Og i Tyskland er det en årlig ølfestival - Oktoberfest, som tiltrekker seg elskere av denne alkoholholdige drikken fra forskjellige land. I varmt oktobervær er det hyggelig og enkelt å vandre gjennom de vakre gatene i Paris, Praha, Madrid, Barcelona og andre byer, smake på lokal mat og besøke byens unike severdigheter.

Trinn 5

For de som ikke er redd for lange flyreiser og ikke sparer på ferien, kan du dra til Seychellene, Bali, Maldivene eller Kanariøyene. En flott og uforglemmelig ferie i oktober kan også tilbringes i Asia, for eksempel i Japan - høsten er spesielt vakker her i landet. Og i USA på denne tiden av året, kan du fremdeles suge de kaliforniske strendene, rasle med lyst løvverk høsten New York og muligens fange feiringen av Halloween.

Anbefalt: