Hvordan Slappe Av Om Sommeren

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Slappe Av Om Sommeren
Hvordan Slappe Av Om Sommeren

Video: Hvordan Slappe Av Om Sommeren

Video: Hvordan Slappe Av Om Sommeren
Video: StoppStress.no - Avslapningsøvelse på 5 min 2024, April
Anonim

Vi er alle vant til å hvile på forskjellige måter. Noen trenger et godt hotell, noen foretrekker å tilbringe ferien i et telt rundt bålet. Men i alle fall må du forberede deg på ferien.

Endre miljøet i løpet av ferien
Endre miljøet i løpet av ferien

Bruksanvisning

Trinn 1

Endre omgivelsene mens du slapper av. Hvis du bor i en metropol og er lei av trafikkork, ikke velg en busstur i de store byene. Hvis du omgås et stort antall mennesker på jobben, velger du stille og ukjente hvilesteder.

Steg 2

Forbered billetter, dokumenter og penger på forhånd. Før avreise oppstår eufori i påvente av en fremtidig ferie. Hun tillater ikke å samle inn tanker, så forbered de nødvendige "papirene" to dager før avreise.

Trinn 3

Hvis du skal på en lang reise, ikke glem å dra nytte av adaptogener. Tinkturer av ginseng, eleutherococcus eller sitrongress vil hjelpe kroppen til å tilpasse seg nye forhold: tidssone, mat eller vann. Husk at du trenger å ta adaptogener ikke mens du er på ferie, men innen en måned før turen faller 15-20 om morgenen og før lunsj.

Trinn 4

Når du reiser på ferie, ikke glem å lukke vinduer og dører, slå av alle elektriske apparater, skru av kranene. For å få en ubehagelig lukt i kjøleskapet og vaskemaskinen, la dørene stå på gløtt.

Trinn 5

Ikke glem å ta et førstehjelpsutstyr når du skal på ferie. Sett et sett med de viktigste medisinene: smertestillende midler, febernedsettende medisiner, fordøyelsesbesvær, for forbrenning. Ta med et limpuss og et desinfeksjonsmiddel. Vi håper at dette settet ikke er nyttig for deg, men du bør ta det, i tilfelle det er tilfelle.

Trinn 6

Selv om du skal tilbringe sommerferien på et veldig komfortabelt hotell, kan du ta deg litt små ting. Så for eksempel vil en vannkoker og din favoritt type te hjelpe deg med å få den vanlige morgengleden.

Anbefalt: