Vi Skal Hvile Med En Ammende Baby

Vi Skal Hvile Med En Ammende Baby
Vi Skal Hvile Med En Ammende Baby

Video: Vi Skal Hvile Med En Ammende Baby

Video: Vi Skal Hvile Med En Ammende Baby
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, April
Anonim

Alle vil hvile! Men hva skal jeg gjøre hvis du har en baby i armene som ikke en gang er ett år gammel. Meninger fra leger om dette spørsmålet er forskjellige, og Internett er fylt med skumle historier. Hva skal foreldre gjøre? Er det mulig å reise på ferie med en ammende baby og slappe av samtidig? Hvorfor ikke! Men du må forberede deg grundig på turen, forutse og nøytralisere potensielle vanskeligheter på forhånd.

En godt planlagt ferie vil være til fordel for den lille
En godt planlagt ferie vil være til fordel for den lille

Så hva trenger du å bekymre deg for når du planlegger en sykepleieferie?

1. Hvilested.

Når du planlegger en ferie med et reiseselskap, kan du be ledere ta hensyn til særegenheter ved ferie med små barn. Etter valget må du ikke skynde deg å bestille en tur, men gå hjem og les anmeldelser om hvert av de foreslåtte alternativene. "Stjernerangering" av et hotell er ikke alltid en indikator, så prøv å samle inn så mye informasjon og anmeldelser som mulig fra foreldrene som ferierte der.

2. Hjelpere.

Hvis du ikke bare vil endre miljøet, men også å slappe av, ta vare på assistenter. Mamma, søster, venn - dette kan være enhver som er klar til å tukle med babyen din fra tid til annen.

3. Babyens helse.

Frykt nummer 1 og hovedårsaken til at mange foreldre nekter å reise lange avstander med babyene sine. Pakk førstehjelpsutstyret forsiktig og forbered helseforsikringen. Tross alt skjer det ofte - jo flere medisiner du tar, jo mindre sannsynlig vil de være nyttige.

4. Ernæring.

Hvis babyen din utelukkende ammer, har du flaks. Den eneste begrensningen er å avstå fra eksotisk og krydret mat. Hvis babyen din allerede er kjent med komplementær mat, kan du fylle på de vanlige frokostblandingene og puréene. Ikke stol på et diettbord eller muligheten til å kjøpe mat fra lokale butikker.

5. Klær.

Selv om du reiser til et varmt land, ikke glem varme klær til babyen din. Tross alt kan det være kult om kvelden.

6. Avslappende søvn.

På moderne hoteller tilbyr de som regel en barneseng og alt nødvendig undertøy til et barn. Men det er bedre å ikke være lat og ta med deg sengetøy og støtfanger som er installert i barnesengen din hjemme. Det kjente miljøet og lukten vil berolige den lille og få dem til å føle seg hjemme.

7. En stokkevogn.

Moderne spaserstokker er veldig lette og enkle å bruke. Barnevognen vil i stor grad lette din tid på flyplassen. Og mens du er på ferie, kan du bruke den til å sove babyen utendørs eller under felles turer.

8. På flyet.

For en komfortabel flytur, ikke glem å fylle på vann til babyen din, fordi det ofte er tett i flyet. I tillegg kan ørene hans skade under start og landing - gi babyen et bryst eller en flaske vann. Ikke glem en bleie som dekker babyen din når han sovner. Ta med deg favorittlekene dine for å holde babyen underholdt mens den er våken.

9. Dagens regime.

Ved ankomst til feriemålet må du ikke skynde deg å prøve alt på en gang. La barnet ditt venne seg til det nye miljøet først. Prøv å opprettholde den samme rutinen som barnet er vant til hjemme. Babyer trenger som regel 1-2 dager på å tilpasse seg og føle seg rolige.

10. Ro.

Og bare ro! I alle situasjoner! Selv om noe gikk galt! Med din sikre og positive holdning kan du forsikre den lille om at de er trygge.

Anbefalt: