Hvor Du Skal Dra Med Et Barn I Desember

Innholdsfortegnelse:

Hvor Du Skal Dra Med Et Barn I Desember
Hvor Du Skal Dra Med Et Barn I Desember

Video: Hvor Du Skal Dra Med Et Barn I Desember

Video: Hvor Du Skal Dra Med Et Barn I Desember
Video: Mads Langer - Tag mig med | Theo & Den Magiske Talisman | DR1 2024, April
Anonim

Over hele verden i desember er byene fulle av nyttårsmesser. Gatene er dekorert med juleutstyr, den kjente julemelodien lyder fra overalt. Og julenissen, julenissen, snømenn og juletrær skaper en hyggelig eventyrstemning. Selvfølgelig er dette for barn en spesiell tid når du kan nyte forventningen om gaver og spille nok snøballer med venner. Ferietid, sammenfallende med spenningen før nyttår, kan være en dobbel ferie for deg. Men bare under forutsetning av at du ikke bukket under for den generelle beroligende avslapningen som ligger i forventningen om en feiring, og begynte å forberede deg på resten på forhånd.

Hvor du skal dra med et barn i desember
Hvor du skal dra med et barn i desember

Nødvendig

  • - utenlandske pass
  • - sivile pass
  • - forsikringer
  • - visum
  • - foto- og videoutstyr
  • - førstehjelpsskrin
  • - Julenissedrakt

Bruksanvisning

Trinn 1

For å forstå hvilket land du vil reise til med familien din, må du bestemme hva du forventer av ferien. Vil du ta barnet ditt fra den russiske kulden til den minste, men den europeiske kulden? Eller er du lei av den kalde byvinteren og drømmer om å gi deg selv og dine kjære varmen fra havbrisen? Selvfølgelig er Europa kjent for den festlige atmosfæren som gjennomsyrer hver gate og hvert hus. Men de fleste foretrekker fortsatt å fly bort på nyttårsferien til varmere regioner.

Steg 2

Desember er et ideelt tidspunkt å slappe av i varme land. Nesten overalt er det høysesong. På dette tidspunktet er hele verden åpen for deg, og valget av et feriested begrenses bare av fantasien og selvfølgelig av budsjettet. Egypt lokker med pris og territoriell tilgjengelighet, mange foretrekker å fly dit til nyttår. Og med god grunn, da de fleste nyttårsturer inkluderer en gallamiddagsbuffé. Barn blir underholdt av forskjellige animatører, og det varme havet gjør barna helt glade. Avhengig av barnets alder og preferanser, kan du velge enten en strandferie eller en sightseeingtur. Alle disse gledene er det i overflod i landene i Asia. Når du velger en tur til Thailand, når du ferierer med barn, er det bedre å prioritere øyene, det er roligere der, og havet er renere enn for eksempel i Pattaya. Phuket har en rekke show som vil glede et barn som Fanta Sea eller Siam Niramit. Festlig Brasil, kjent for karnevalene og den kontinuerlige moroa, er også veldig populært å besøke i desember. Mexico, Cuba, Den Dominikanske republikk, De forente arabiske emirater er ideelle land for avslapning og bading i det varme havet i desember.

Trinn 3

Hvis svømming i sjøen ikke er veldig viktig for deg og ditt barn, vil du med sitt milde klima på denne tiden av året bli møtt av Sør-Frankrike (du kan også besøke Disneyland Paris), sør for Portugal, Hellas og Spania, spesielt Tenerife, som har den berømte dyrehagen, badeland, forskjellige pyramider og slott. Her kan du rolig gå langs de gamle europeiske gatene, og barnet vil ha tilgang til en rekke juleforestillinger og maskerader. Tsjekkia er kjent for sin overkommelige pris, som blir en enorm messe i julen.

Trinn 4

Det er bedre å kjøpe nyttårsturer på forhånd, ettersom strømmen av turister øker og prisene på kuponger vokser raskt. Hvis du har råd til det, så kjøp en tur 2-3 måneder i forveien. Du vil være mer komfortabel hvis problemet med ferien er stengt på forhånd. Hvis muligheten blir savnet, er det alle slags byråer som selger varme turer til din tjeneste.

Anbefalt: