Hva Er Været Om Sommeren I Nizjnij Novgorod

Innholdsfortegnelse:

Hva Er Været Om Sommeren I Nizjnij Novgorod
Hva Er Været Om Sommeren I Nizjnij Novgorod

Video: Hva Er Været Om Sommeren I Nizjnij Novgorod

Video: Hva Er Været Om Sommeren I Nizjnij Novgorod
Video: Аризона, Юта и Невада - Невероятно красивые места Америки. Автопутешествие по США 2024, Mars
Anonim

Nizhny Novgorod er en by med tusen års historie og strålende tradisjoner, som bærer den uoffisielle tittelen "Russlands tredje hovedstad". Hvert år kommer hundretusenvis av reisende fra forskjellige deler av Russland og verden til å sette pris på skjønnheten i en av de eldste byene i verden. Turistsesongen i Nizhny Novgorod varer hele året, men den største tilstrømningen av gjester skjer nettopp i andre halvdel av våren og sommeren.

Nizhny Novgorod om sommeren
Nizhny Novgorod om sommeren

Nizhny Novgorod ligger i handlingssonen til den tempererte kontinentale klimaet, karakteristisk for den sentrale delen av den østeuropeiske sletten. Den gjennomsnittlige årstemperaturen i regionen er omtrent + 4 ° C, den gjennomsnittlige luftfuktigheten er rundt 75%. For Nizhny Novgorod er en moderat varm kort sommer typisk med en gjennomsnittlig lufttemperatur på ca + 18 ° C … + 20 ° C. Imidlertid er den svimlende 40-graders varmen heller ikke uvanlig.

På grunn av den lille kontinentaliteten i klimaet, varmes luften i byen opp i den varme årstiden høyere enn i Moskva. Når det gjelder antall solskinnsdager per år, ligger Nizhny Novgorod foran hovedstaden.

Funksjoner av klimaet i Nizjnij Novgorod

Nizhny Novgorod ble grunnlagt ved sammenløpet av de to største elvene i den europeiske delen av Russland - Volga og Oka. Oka deler byen i to deler, som skiller seg fra hverandre i lettelse - den venstre banken lavtliggende Zarechny-regionen og den høyre bredden forhøyet Nagorny. I Zarechnaya-delen av byen er det mye varmere enn i Nagornaya, mens i Nagornaya faller nedbør i gjennomsnitt 15-20% mer i løpet av året. Maksimal nedbørsmengde skjer i juli. Regnet er vanligvis kort, men intenst. Tordenvær er mulig i juli ledsaget av vindstorm. Når du planlegger en tur til Nizhny Novgorod om sommeren, er det verdt å ta med deg varme klær, da det ofte er kaldt om kveldene og nettene, spesielt i begynnelsen av sesongen. Kjølig og vindfullt vær er imidlertid, som varmen, ikke veldig behagelig å tåle på grunn av den høye luftfuktigheten, siden det er dusinvis av magasiner i byen.

Sommerferie i Nizjnij Novgorod

Den offisielle starten på svømmesesongen i hovedstaden i regionen starter i begynnelsen av juni, når vannet i innsjøer og elver knapt varmer opp til + 19 ° C. På byens territorium er det mer enn tjue kommunale strender, hvor innbyggere og gjester liker å tilbringe varme sommertimer.

I juli blir det mye varmere, vanntemperaturen stiger til + 24 ° C.

I det andre tiåret i april foregår åpningen av navigasjonssesongen på Volga. Et cruise langs bredden av elven er en flott mulighet til å nyte skjønnheten i Volga-byene og få en enestående estetisk glede av å tenke på de berømte Volga-solnedgangene.

Et stort antall sanatoriumkomplekser ligger i nærheten av Nizjnij Novgorod. Den fantastiske naturen til disse stedene bidrar til avslapning og helbredelse. Den optimale perioden for å starte velværeprosedyrer anses å være perioden fra andre halvdel av april til og med juli. Så, et av de populære sentrene ligger på landsbyen Zeleny Gorod, som ligger i en avstand på tjuefem kilometer fra byen.

Anbefalt: