Topp 7 Land For Sommerferier

Innholdsfortegnelse:

Topp 7 Land For Sommerferier
Topp 7 Land For Sommerferier

Video: Topp 7 Land For Sommerferier

Video: Topp 7 Land For Sommerferier
Video: Tentipi Safir 7. Как собрать палатку 2024, April
Anonim

Sommeren i alle henseender er den ideelle tiden på året for turer til sjøen! Banalitet, sier du, du kan kjøre til stranden om vinteren. Dette er absolutt sant, men sjefen din vil tilsynelatende også sole seg om vinteren, så han tilbyr deg en ferie først i juli.

Topp 7 land for sommerferier
Topp 7 land for sommerferier

Ikke noe problem. Derfor har vi samlet en rangering på 7 land for sommerferie. Gå.

Kypros

Et ideelt land for de som ikke bare liker å ligge på stranden, gå til stranden og komme fra stranden! Her vil du se hvordan appelsiner vokser, smaker kald ungvin, danser i varme diskoteker i Ayia Napa eller Nissi Beach. Du kan dykke til sunkne skip, svømme i den blå lagunen og nyte romantiske kvelder på Konnos Bay Beach. Og for å sementere din kjærlighet til Kypros og hverandre for alltid, ta en dukkert i de berømte bergarter av Afrodite. Dette vil være kjærlighet for alltid.

Georgia

Batumi, Kobuleti, Mtsvane-Kontskhi, Uplistsikhe og Vardzia … Høres ut som en form for magi, ikke sant? Og magien er her i alt. En gang er det nok å besøke Georgia om sommeren for alltid å bli trollbundet av skjønnheten. Smaragdstrender, klostre, svovelbad, skyggefulle gater og smug. Maten her er deilig, vinen er duftende og sterk.

Bulgaria

Solrikt land, gyldne strender, ingen språkbarrierer, og alt er så kjært … Det er mange frukter, kysten er ren. Hvis du ikke bare vil steke i solen, vil det alltid være et dusin gamle ruiner, klostre eller reservater i Bulgaria som kan besøkes med hele familien.

Montenegro

Vil du reise til Europa, men du har ikke visum? Budsjettet er begrenset, men du vil reise? Da er du i Montenegro. Budva, med brede strender, eller grønne og koselige Herceg Novi, og hvis du liker å gå, vandre, stupe inn i historien og nyte steinete gater og gamle bygninger, er Cetinje den gamle hovedstaden i Montenegro.

Marokko

Hvis du vil komme inn i et arabisk eventyr eller svømme i det fantastiske Middelhavet og det fantastiske Atlanterhavet på en ferie, så er dette stedet for deg. Noen av de berømte feriestedene er Essaouira og Agadir. Det er også nok folk på strendene her, men underholdning kan bli funnet for enhver smak og budsjett. Og hvis du vil ha ensomhet og avslapning, kan du gå til den stille og rolige havstranden som heter Legzir. Fans av lys ekstrem hvile vil ha noe å gjøre på kysten av Dakhla Bay. Det ligger sørvest i landet. Hvis du er med barn, er det bedre å stoppe mellom Tanger og El Hoceima, det er stille sandstrender og mye grønt.

Sør-Korea

Dette er et uberettiget upopulært reisemål blant russiske turister. I mellomtiden er det mange kule strender i Sør-Korea. Østkysten konkurrerer med øyene om tittelen Best Beach Destination. Husk å besøke den berømte øya Jeju. God infrastruktur, mye marin underholdning, men også mange mennesker. En mer tilbaketrukket ferie er i den sørvestlige provinsen Jeollanam-do.

Tyrkia

Hvis du vil se det virkelige Tyrkia, så prøv å ikke bo på et hotell med alt inkludert, men leie et hus, villa eller leilighet på kysten, for eksempel i Camyuva-området. Lei en bil direkte på flyplassen og kjør langs den naturskjønne veien mot Kemer. Stenete fjell, mandarinelunder, under det blå havet spruter og gleder seg … Det er umulig å forbli likegyldig for et så interessant land som Tyrkia.

Anbefalt: