Hvordan Komme Seg Til Ostashkov

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Seg Til Ostashkov
Hvordan Komme Seg Til Ostashkov

Video: Hvordan Komme Seg Til Ostashkov

Video: Hvordan Komme Seg Til Ostashkov
Video: Народ в Осташкове негодует 2024, April
Anonim

Ostashkov er byen hvorfra de fleste turister begynner reisen til Seliger-sjøen. Ostashkov ligger veldig bra, i den sørlige delen av reservoaret. Den har en elvestasjon, hvorfra båter går til de mest avsidesliggende delene av innsjøsystemet.

Hvordan komme seg til Ostashkov
Hvordan komme seg til Ostashkov

Bruksanvisning

Trinn 1

Du kan komme til Ostashkov med tog, buss, bil. Til tross for den lille avstanden fra Moskva - rundt 400 kilometer, tar toget lang tid å nå den - nesten 12 timer. Den avgår fra Leningradsky jernbanestasjon. Tognummer 603/604. Går oftere om sommeren enn om vinteren. Tidsplanen endres hvert år. Derfor er det bedre å avklare dato og klokkeslett for avreise ved å ringe gratis referansetelefon: 8 (800) 775-00-00.

Steg 2

Busser til Ostashkov går fra Tushinskaya metrostasjon. Reisetiden er omtrent 7 timer. Tushinskaya er den tredje stasjonen på linjen Tagansko-Krasnopresnenskaya. Busstasjonen ligger 100 meter fra metroinngangen. For å finne den og ikke gå deg vill, må du gå på den første vogna fra sentrum, finne en avkjørsel til pendeltogene, ta rulletrappen og ta til venstre. Gå deretter ut og ta umiddelbart høyre - foran vil det være et bussholdeplass og et billettkontor for busstasjonen.

Trinn 3

Den raskeste måten å komme seg til Ostashkov er med bil. Du kan gå på to måter - langs motorveien Novorizhskoe, gjennom Volokolamsk, Shakhovskaya, Zubtsov, Rzhev og Selizharovo. Eller langs motorveien Leningradskoe gjennom Tver, Torzhok og Kuvshinovo. Veiene er omtrent de samme når det gjelder tilstand, men motorveien Novorizhskoe utvides ved inngangen til Moskva, og på grunn av byggearbeider dannes det ofte overbelastning. Reisetiden er omtrent fem timer unntatt trafikkork i Moskva.

Trinn 4

Du kan også komme til Ostashkov gjennom Tver, hvor togene går fra Moskva fra Leningradsky jernbanestasjon. Fra den sentrale busstasjonen i byen går det en vanlig buss og minibuss til Ostashkov. Reisetiden er ca 4 timer.

Anbefalt: