Hvordan Lære å Ikke Ta Unødvendige Ting På Ferie

Hvordan Lære å Ikke Ta Unødvendige Ting På Ferie
Hvordan Lære å Ikke Ta Unødvendige Ting På Ferie

Video: Hvordan Lære å Ikke Ta Unødvendige Ting På Ferie

Video: Hvordan Lære å Ikke Ta Unødvendige Ting På Ferie
Video: Как избавиться от зависимости в лишнем и ненужном для вас #Минимализм #Медленнаяжизнь 2024, April
Anonim

Nå er det tid for en etterlengtet ferie. Og i planene dine om å tilbringe en uke eller to på kysten. Men som kjent begynner ferien først og fremst med å pakke kofferten. Og slik at tunge poser ikke virker som en unødvendig byrde for deg, lær å ta bare de nødvendige tingene med deg.

Hvordan lære å ikke ta unødvendige ting på ferie
Hvordan lære å ikke ta unødvendige ting på ferie

Studer nøye reglene til flyselskapet (hvis du reiser med fly), fordi tillatt vekt på en koffert varierer avhengig av klassen du flyr. For ikke å bruke penger på flyplassen for overflødig bagasje, bør du lære å ta med deg bare de minste nødvendige tingene. Bagasjen må ikke veie mer enn fem kilo. Legg dokumentene, nødvendige medisiner, telefon, penger, kamera og ladere i vesken.

Erfarne reisende vet allerede at du ikke bør ta med deg på ferie, ikke det du måtte trenge, men det du ikke kan gjøre uten. Noen ganger ser det ut til at du trenger nesten alt. Innholdet i kofferten avhenger helt av stedet du skal dra: i fjellet trenger du ikke sandaler og høyhælte sko, samt en kveldskjole. En tur til sjøen inkluderer badedrakt, sandaler, pareos og en hatt.

Legg ut på gulvet eller sengen alle tingene du bestemmer deg for å ta med deg på turen. Inspiser og legg nøye til side alt unødvendig og sekundært - den andre buksen eller den tredje kjolen. Du kan lage en foreløpig liste ved å dele bagasjen din i grupper (undertøy, klær, kosmetikk, medisiner). Åpne deretter skapene og gå gjennom listen. Før du reiser, sjekk været i byen der du skal hvile. Du trenger kanskje ikke varme klær, så kan du la dem være hjemme uten å legge kofferten, men bare ta en lett kappe for en kveldstur.

Personlig pleie er en viktig del av bagasjen din, men moderne hotellrom har alt, så ikke gå for store flasker sjampo, dusjgel og balsam. Hvis du bestemmer deg for å slappe av som en villmann eller på et beskjedent hotell uten luksusleiligheter, bør du foretrekke små reisemini-sett med alle nødvendige hygieneprodukter (i tillegg kan du kjøpe alt dette på stedet). Og ja, ingen håndklær, strykejern eller hårføner - alt dette vil bli levert av alle typer hoteller.

Anbefalt: