Ferier I Sørøst-Asia: Bli Kjent Med Kambodsja

Innholdsfortegnelse:

Ferier I Sørøst-Asia: Bli Kjent Med Kambodsja
Ferier I Sørøst-Asia: Bli Kjent Med Kambodsja

Video: Ferier I Sørøst-Asia: Bli Kjent Med Kambodsja

Video: Ferier I Sørøst-Asia: Bli Kjent Med Kambodsja
Video: 曾經世界最大的城市,擁有世界最大寺廟和漂浮村莊,柬埔寨吳哥窟洞里薩湖浮村,Angkor Wat,Chong Kneas,Once the largest city in the world 2024, Mars
Anonim

I de raskt utviklende feriestedene i Kambodsja, vil til og med den mest sofistikerte reisende finne alle ingrediensene for en fantastisk ferie. Været her er fantastisk året rundt (hvis du ikke tar hensyn til den våte årstiden), det naturlige landskapet er uvanlig vakkert, strendene er rene, kulturen og maten er eksotisk. Prisene på mat og underholdning er hyggelig overraskende, de er enda lavere her enn i nabolandet Thailand, mens tjenesten holder seg på et anstendig nivå.

severdigheter i Kambodsja bilder
severdigheter i Kambodsja bilder

Ferie på strendene i Kambodsja

Hovedferiestedet Kambodsja - Sihanoukville ligger ved kysten av Thailandsbukten ca 200 km sørvest for hovedstaden i landet Phnom Penh. Anlegget har 7 store strender, den mest populære blant dem er Ochutel-stranden med mange små kafeer, barer og suvenirbutikker. Den roligste og roligste stranden er Otres, men den ligger noe utenfor byen.

Ikke langt fra Sihanoukville er det to små øyer - Ko Russey og Ko Rong. Begge øyene tilbyr gode muligheter for snorkling. Korallrevene kommer nær kysten her.

Sør for Sihanoukville på grensen til Vietnam er den andre relativt store feriebyen i Kambodsja - Kep. Før Sihanoukville vant sin popularitet, var Kep det viktigste hvilestedet for den franske eliten i landet (Kambodsja var lenge en fransk koloni). Byen er kjent for sitt lokale kjøkken, krabber er spesielt gode her. I nærheten er det en pepperplantasje hvor de beste franske restaurantene blir kjøpt.

Kambodsja landemerker

Innenfor dagens grenser representerer Kambodsja bare en liten brøkdel av det en gang blomstrende Khmer-riket i Sørøst-Asia. Historien til Kambodsja er forankret i en fjern fortid, det er kjent at staten oppsto tidligere enn 600 e. Kr. Du kan fordype deg i sjarmen til den asiatiske antikken ved å besøke landets hovedattraksjon - det imponerende tempelkomplekset Angkor Wat. Det er den største religiøse bygningen som noen gang er skapt av menneskelige hender. Angkor Wat er en del av hovedstaden i den gamle Khmer-staten - Angkor. Ruinene til den gamle byen strekker seg i 24 km langs bredden av innsjøen Tonle Sap.

Kambodsja er et land med jomfruelige skoger, med 23 nasjonalparker. I umiddelbar nærhet av Sihanoukville kan du observere den lokale faunaen og nyte skjønnheten i den tropiske floraen i Riem nasjonalpark.

Anbefalt: